Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
freelancer, много добре знам какво говорите. Ти си влезнал по време на самата фигура - при дясното рамо.
А между другото - фицката има малко по-други определения за термините рамене и шия, затова не се разбирате.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (26-02-2013), freelancer (26-02-2013)
То няма обем кво да се облажиш. на 25 точки целия дълг да превъртиш, я изкараш 6-7 милки, я не. А за да превъртиш целия дълг, трябва зверски да се набиеш на очи.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КинО (26-02-2013)
фицката, да де ама шията е долу линията - ти говориш за линията на раменете. Така до утре не моем се разберем.![]()
Сутринта имах 2 бона ,а сега са 5 и половина ..... как стана тоя номер![]()
![]()
Докато гледах Hobit ми ударило лимита на 1.31сладко сладко
![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
Това е като в оня виц:
Говорят си ловец и рибар
Ловецът: Веднъж както си вървя в гората и насреща ми свиня-майка с 12 малки прасенца. Дигам пушката и...дум, дум, дум - всичките долу.
Рибарят: Аз веднъж като лових риба и хванах в мрежата един мотор с кош и фара му свети, даже.
Ловецът: Да бе да - мотор с кош, че и фара му свети.
Рибарят: А намали ти малко прасенцата и аз ще угася фара на мотора.
Как стават тия работи или малко послъгваш или млатиш със всичко наличноТова е като в оня виц:
Говорят си ловец и рибар
Ловецът: Веднъж както си вървя в гората и насреща ми свиня-майка с 12 малки прасенца. Дигам пушката и...дум, дум, дум - всичките долу.
Рибарят: Аз веднъж като лових риба и хванах в мрежата един мотор с кош и фара му свети, даже.
Ловецът: Да бе да - мотор с кош, че и фара му свети.
Рибарят: А намали ти малко прасенцата и аз ще угася фара на мотора.
Бойко Борисов е приет в болница
Премиерът в оставка е в Правителствена болница от вчера с хипертонична криза
Ох, завалията, живота си даде за тоз народ метежен![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
ivaceda (26-02-2013)