greedy (26-02-2013)
ITALY'S CONSOB CONSIDERS SHORT-SELL BANS FOR HEAVILY SOLD STKS
ITALY REGULATORS CONSIDER MEASURES TO TIGHTEN VOLATILITY LIMITS
ITALY REGULATOR DISCUSSING VOLATILITY MEASURES WITH EXCHANGE
And:
CONSOB BANS SHORT SALES ON INTESA
Next, as always happens, will be a ban on selling, then finally, a confiscation of all discretionary accounts by the government. Because the government knows what's best for you, and are here to help you with your "sell" execution.
Да не вземе някой да спечели случайно от шортене на италианските банки. Вчера 20 сек преди затваряне, някакви пичове селлнали 400 милиона на късо на италианската банкова система и днеска регулатора оцапа гащите.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Absfresh чадо,
колко процента са паднали от тогаз знаеш ли????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Вчера ми звъняха от инстафорекс да ме бля-бля-сват. Паралелно ги питах за документите за да си апровна акаунта. Вика, не са нужни, викам е как, нали трябва да тегля пари. Ония мисли 30 секунди и вика за нормални суми, не са нужни. Хванах се за главата, как да не са, откъде знаят кой е кат не съм дал лична карта.
Питах го какво е нормална сума според инстафорекс, вика до 50-100 долара нямаш проблем.
Това доста ме стресира, ако над 100$ теглене за тях е НЕНОРМАЛНО теглене, кой знае какви проблеми ме чакат и трудовите занимания с този брокер няма да продължат дълго.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз я виждам тая фигура, ама каква връзка има с моята дълга
Е, тя дала 15 пипса, ама първо: не бях пред компа, и второ: стрелях за нависоко /3159/
държа си късите от 1.3097 с цел 1.3030 , пък след теста на дъното ако не пробие пускам дълги с малък стоп и цел 1.31300![]()