аз пък си мислех, че дълговете са си дълговене е така, при дясно управление или дясно-центристко, ще има сметка, ДА, но ще се плаща, ще има реформи и нещата ще вървят нагоре.
Италия избра лявото и ако изобщо има правителство, то ще е ляво-центристко, демек едни камари популизъм и отказ от плащане на каквото и да било.явно очакванията са различни и затова е различно настроението. Благодаря за отговора и пояснението.
ти що ми издаваш името бенали тук сме все инкогнито
или поне си мислим де
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сорка. Дълговете са си дългове. Но отсега мога да ти кажа какво се върти в лявоориентираните им кратуни.
Ще дойдем на власт. Да, трябва да режем разходи, за да изплащаме порчове. Но ние ще емитираме нов дълг, при това яко, ще раздадем кешовица наляво надясно. Какво пък, Гърция ги спасиха. ЕЦБ никога няма да ни зареже, ще печата и ще ни изкупува новия дълг до откат. То отката ще е 3-4 години, после драма.
В момента пазарите реално отиграват евро-печатницита.
А моят ДАКС все повече ме радва.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пенчев (25-02-2013)
Дясното управление е на Берлускони, който натрупа дълговете и Европа не го обича като цяло. Освен това той също популистки е яхнал народното недоволство и се е обявил против затягането на коланите. Всички сценарии са зле за Европа и се чудя какво се колебае еврото та не пада до 1,2660Роси, не е така, при дясно управление или дясно-центристко, ще има сметка, ДА, но ще се плаща, ще има реформи и нещата ще вървят нагоре.
Италия избра лявото и ако изобщо има правителство, то ще е ляво-центристко, демек едни камари популизъм и отказ от плащане на каквото и да било.![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Happy68 (25-02-2013)
че то туй не се ли изтърка вече? още ли има кой да вярва на тези щуротии?Сорка. Дълговете са си дългове. Но отсега мога да ти кажа какво се върти в лявоориентираните им кратуни.
Ще дойдем на власт. Да, трябва да режем разходи, за да изплащаме порчове. Но ние ще емитираме нов дълг, при това яко, ще раздадем кешовица наляво надясно. Какво пък, Гърция ги спасиха. ЕЦБ никога няма да ни зареже, ще печата и ще ни изкупува новия дълг до откат. То отката ще е 3-4 години, после драма.
В момента пазарите реално отиграват евро-печатницита.
А моят ДАКС все повече ме радва.
давай, давай с Дакса, че си ми обещал черпявка, пък скоро ще дойде време за агнеи че ти трябват мъни
![]()
Седим си и си мислим,,,,,,,,,
Дали днеска няма да го изръчкат до 1,30555 ???
Аз вече съм с две къси.
Да УБИЕМ ЗВЯРА с две къси !!!![]()
Аз докато гледах по тв за протестите, и то се е изсипало още 40 пипа. Бива. Утре ще го мислим.
баровете на това падане на 5 минутка ми се видят корекционни, та незнам дали не обърнахме тренда вече
то ще си покаже до утре![]()
Много ми забива компа. Та ме е страх да направя някой скалп. Па и жената подрежда масата с аператива в кухнята. Та да не си провалям вечерта.![]()