аз съм го премерил по Ъглеца че ще бяга, а като се скрие Зверовица може да му закърпи раните и с нови сили Зверо да се върне и 3050 чак късно след обеда или утре да дойде, затуй сега сме Неутрални към Пазаро![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз затова по Ъглеца гледам да затворя преди Стопа, че много боли, сега половин спред дадох в Инстата и то ми свиди...
с Б са всичките щото са Боклуци![]()
а на езика - едно Каберне мислим да сложим, с едни мръвки де цвърчът![]()
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (21-02-2013)
Е за какво пране на пари говориш. Нямаш данъци. Изкараш нещо, теглиш, гледам че няма такси за плащания. Всичко което изкараш в бг брокер или прекараш през банка тряба да си плащаш данъците.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
бай 1/2 3173, другата 1/2 3157 - стоп на 3150......................
Mойта 10 дневна план-прозноза е изпълнена и преизпълнена - трендлинията обаче е играла ролята на зелен светофар. А сега накъде, Кайпе - как така ъглеците казват "неутрални на пазаро"?Ами не за друго, щото ролята й е да пази дадено ниво, което вече е преминато и то доста (тази вечер). Прав си, че може да се върне до нея при корекция нагоре, но не следващите дни, защото няма време, а по-скоро - трябва до края на седмицата да стигне долната трендлиния - такава уговорка имаме от 10 дни и досега си спазва всичко. Освен ако не ми върже тенекия в последния момент.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 21-02-2013 на 14:17
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Брех, днес се изявявам като скалпер. Освен една сделка, която беше нормална, всичките други ги затварям на 8-12 пипса. Интересното е, че тоталът от тях е в няколко пъти по-голям от нормалната![]()
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
от бг-брокер не знам, през банка каквото съм прекарал данъци още не съм плащал (сметката е на ФЛ), нищо не съм декларирал, те не са и големи сумите де
Ти целите позиции ли затваряш или на части
ссссссссссссссссссссссссс сссссссссссссс