админите да махнат бота,че да не се спами само в 1 тема................![]()
админите да махнат бота,че да не се спами само в 1 тема................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз съм на малко по-различно мнение.Ние,българите, говоря като етнос,трябва така да овладеем иконимическата и политическата власт и чрез тях така да си изградим една богата и силна държава,с експортно ориентирана мощна икономика,с независима и справедлива съдебна система,с отлично екипирани и мотивирани полиция и армия,че да не дадем никакви шансове на нискообразования и лишен от чувство за общност цигански етнос да застраши по някакъв начин нашата неотменима и завоювана от нашите предци власт над тази земя.
....Бре,то малко звучи сякаш Адолф го е казал
....А,бе,с една дума-забогатявайте,братя българи,и тогава няма да имате грижи с мангалите,държавата ще я оправим,ама трябва да има работна ръка за това.А по-добре нашенски цигани,отколкото гастарбайтери от Пакистан или Афганистан и т.н.
Пенчев спечели ме, ако се кандидатираш за премиер даже и с агитация ще се заема
Тук свичко е сбъркано, а най-голямата каша става по време на изборите.
Замислете се, дали някога сте чували нещо подобно на това което Пенчев написа,
по врема на избори, всички дават обещания, но не казват как точно ще бъдат изпълнени.
Няма дебати, няма разяснения на политиката която ще бъде водена, за да се изпълнят дадените обещания.Народа се информира по пейките и кръчмите от самозвани рабирачи.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (20-02-2013)
Ами била съм активна, според силите си, гласувала съм винаги, считайки, че това е начин да изразиш гражданската си позиция. Ама ядец. Виж докъде са ни докарали.
Днес това ойро какви ги върши, питам се. според мен трябва да ходи на 3280, ама дали?
Ако греша, опровергай ме, с доводи. Не хвърляй просто така обвинения. Ти като какво ще квалифицираш връщането на земята, закриването на АПК-тата/ТКЗС-тата????
Самюъл Хънтингтън
известен американски социолог и политолог, който създава геополитическата концепция за „сблъсъка на цивилизациите“.
Утвърдил се като квалифициран политически анализатор и торетик, Хънтингтън започва активно да работи за американското правителство. В периода 1967 - 1969 и 1970 - 1971 ръководи катедрата по политология в Харвардския университет.
По-конкретно Хънтингтън счита, че основния фактор детерминиращ развитието ще бъдат цивилизациите, които обединяват групи от страни със сходни социо-ментални, културни и религиозни ценности.
Западна цивилизация (на основата на католицизма и протестантството)
Ислямска цивилизация
Индуистска цивилизация
Китайска цивилизация (на основата на будизма)
Японска цивилизация (на основата на шинтоизма)
Латиноамериканска цивилизация (на основата на католицизма и местните традиции)
Православна цивилизация
Африканска цивилизация (в процес на формиране на основата на местните
Повечето цивилизации (но не всички) имат държава-ядро, която има доминираща и организираща роля по отношение на останалите страни влизащи в съответната цивилизационна общност
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%...B8.D1.82.D0.B5
МНООГО ОТДАВНА.........СЪМ ГО ЧЕЛ..............
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
anonimen komardjia (20-02-2013), фицката (20-02-2013)
Според мен, ако има и най-малкия знак че наливането спира, еврото ще издъни бетона долу 3246 и отива към 3120, което пък идеално се връзва с оформящия се флаг на часова
КинО (20-02-2013)
Някои следи ли пазара ?
Имам позиции които се чудя дали да не ги затварям?
Но тук няма прогнози и анализи ? странно................
Аз ще си затворя дългата с мижавите 8 пипа.
То и технически си е за издънване. Обаче, кое ти се вижда като флаг, freelancer? Маже ли картинка?