Шменти капели тука дудните маскарите ви с маскари,
а някой скъси ли за към 1,333333333 ЛЕГЕНДАРНОТО,
респективно за 10-на пипа под него а именно 1,33222 ?????![]()
Шменти капели тука дудните маскарите ви с маскари,
а някой скъси ли за към 1,333333333 ЛЕГЕНДАРНОТО,
респективно за 10-на пипа под него а именно 1,33222 ?????![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И дан забрайш че сме партнериХа да ви е честито!Преди половин час един приятел вика:Честито,ма кого ще слагаме сега?Викам:Мене,бре,от мене по-подходящ няма.Той вика:Ще кажа на ББ.И се смеем .
След няма 15 минути ми звъни тилифона-гледам ББ.Здрасти,здрасти,честито вика ББ-от днеска си новия финмин на Родината.Ела още днеска у МС да видиме кво ше правиме,че играта загрубя и ше ми покажат май червен картон.И си измисли първите решителни мерки,че да изпущиме малко напрежението у народа.
Немаш проблем ,викам,аз веке съм го измислил,ще обложиме форекс-търговците у България с 25 % данък,те всички са милионерчета,ще попищят,ще помрънкат и ще почнат да плащат.За 5 месеца ще напълниме хазната и преди изборите ще дигнеме пенсийките.После лесно.Ухаа,вика ББ,де си бил досега?
Та тъй,да ви е честито!....И ду*е да ви е яко.Виж то бюджет ку мож да го врътнем 2-3 пъти през пазара
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Елеее, то днес и американците почиват... Предпоставки за големи грабежи по време на речта на оня Драги. С точност като от снайпер Драгунов отстрелва еврото всеки път като си отвори устата...
----------
Той иска 25% та дере, ти бюджет да превърташ. ....................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре добреХа да ви е честито!Преди половин час един приятел вика:Честито,ма кого ще слагаме сега?Викам:Мене,бре,от мене по-подходящ няма.Той вика:Ще кажа на ББ.И се смеем .
След няма 15 минути ми звъни тилифона-гледам ББ.Здрасти,здрасти,честито вика ББ-от днеска си новия финмин на Родината.Ела още днеска у МС да видиме кво ше правиме,че играта загрубя и ше ми покажат май червен картон.И си измисли първите решителни мерки,че да изпущиме малко напрежението у народа.
Немаш проблем ,викам,аз веке съм го измислил,ще обложиме форекс-търговците у България с 25 % данък,те всички са милионерчета,ще попищят,ще помрънкат и ще почнат да плащат.За 5 месеца ще напълниме хазната и преди изборите ще дигнеме пенсийките.После лесно.Ухаа,вика ББ,де си бил досега?
Та тъй,да ви е честито!....И ду*е да ви е яко.
гусин минфинсин,
ма то тук всички са вътре, некои даже дреите са заложили
ко да ги праим голи и боси.....................?
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
ми не му е тва баш кусура ,че не бива да се разпищолва с плащания е повече от ясно за страна във валутен борд, а е във борд щото вече е фалирала .. , просто се пита като ресора му е енергетика защо се прави ,че не вижда как се краде под носа му ?!
Разпродажби при акциите на Енерго-Про Продажби и ЧЕЗ Разпределение
Съотношението печеливши/губещи акции на борсата е 6/20,
Акциите на Енергго-Про Продажби пропадат с близо 20, а тези на ЧЕЗ Разпределение губят почти 7 на сто на фона на скандалите около цените на тока
те тука са печалбите на БФБ![]()
това легендарното
така ще го привлече под него, че до сряда немои го върна ба...............
.................................................. ............![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Е как да не му е това като върна икономиката в ледниковата епоха! Енергетиката е друга бира - там оправия няма...
Щот монетите за лодкаря са му ги дали в аванс, приживе![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН