Рекнах си го аз, че щом нафтата удължи и ще се спекат дюзите на дългите....![]()
Рекнах си го аз, че щом нафтата удължи и ще се спекат дюзите на дългите....![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
нема се плашите от американските номера
аз съм дълга де![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Можеш да си намалиш спреда наполовина и без такива сложни гимнастики:таз дълга си я търгувах само на Инстата, затворих я на малко над нула...
ОБАЧЕ: забелязах как котировките на Инста УСА2 (5-цифрени) изостават със секунда-две от тези на ФХЦМ (дето си чертая Ъглеца по тях) - демек при търгуване на пробив Спредо реално-арбитражно може да бъде намален с до 2 пипока
туй който влиза ръчно при пробиви да си го провери щото СПЕСТЕНИЯТ ПИПАК Е ИСТИНСКИ КЮФТАК![]()
http://www.getforex******.com/
http://www.forex******weekly.com/
Но май трябва да се регистрира нова сметка.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
kypa (14-02-2013)
айде към 1,33800 да си ходим ко да на лъжат
без бензен де ще пада![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Айде и аз купих 3329 - стоп 3314 - гаранция ше падаме
JaY_Z,
надушваш ги в движение , майстор си
сега глей нагоре 50 пипонета как дава![]()
ей диване! спиране нямаш![]()
1.35 идваме дръж се бръмммммммммммммммммммммм ммммммммммммммм
пп/ много грозно не ни пускат нагоре![]()
Последна редакция от mck : 14-02-2013 на 17:40
Еврото ми замирисва на пропадане по 1м и бързи пипове нагоре.