Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
я па си викам що цирка да не завърши как БАБА МЕЦА се вози на аироплан с кош.....................
а франсоа от земята и маха през сълзи за сбогом..............................
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
На фона на 100 пипса бичи рали - еретична си беше. Обаче вече не изглежда така..
Бързаш с продажбата - тука ще направи видима /на 5мин/петица /щото и първа от С е видима петица/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз избягах последната дълга на няколко пипа профит и приключих с лонга. Замирисва ми на пропадане на финалното импулсче инаистина може да се го засилят. Ще седя отстрани и ще гледам.
МАЛИИИИИИИИИИИИИИИИИпо Планета HD ква пее
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Ще ви питам тук, че не ми се рови за инфо. Ако преча, не отговаряйте.
Гледам някакви долари ми се трупат под името. Горе долу разбрах следното. Прав ли съм?
Пиша си тука, трупам долари.
Отварям си сметка през рефералния линк на форума
Давам я, на края на месеца ми я захранват с доларите.
После мога да търгувам с тия долари, ако спечеля си тегля.
Въпрос 1. Как да си поръчам дебитна карта.
Въпрос 2. Понеже не ми се занимава с бонус центове, мога ли да си натрупвам примерно 5 месеца и тогава да захраня или вариант 2 да си дам име на друг участник и той да си закачи сметка да получава бонуса. Това легално ли е?
Има ли някой, който наистина да е теглил пари, така поне 4 ифрена сума и струва ли си да се инвестира труд(то един тежък физически труд, ама айде)
Мерси, ако някой се излъже да отговори.
Бах тая чалга - и в Испания ретранслират................
П.С. пуснаха ни пак по пързалката....
Кво да се праи, бачо, като нямам търпение - и мъпетите не помагат - знам само, че сме надолу и продавам откъдето сваря.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz