Аз отдавна ги изпреварих.Може и за скалп само да се окаже, но си заслужаваше - има 1% вероятност все пак и за скалп да е било.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тая корекция от пет дни се мъчеше да я направи, уморих се да я чакам. Нейсе, видяхме я. Но тук е много сериозна съпротива - средния ББ на дневна, съвпада с низходящата тренд линия, с тренд линията на корекцията... абе изобщо, няма да и е лесно на цената да пробие. Ха да видим ще яде ли Хасан баница. И аз ще си държа късите, пък каквото стане.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Без да съм гледала трендлинията на рейджа, допуснах, че може да отиде макс до 1,3480-90 - сега като гледам там някъде се пада допирането на въпросната линия. Но повече от това до края на седмицата - не, ако въобще и до там отиде. Ако отиде, още по-добре - нови къси.
Пп: Какво е това "среден ББ на дневна"?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
ivaceda (12-02-2013)
Много народ реши, че ще пада /сигурно под влияние на предишното изявление на Драги, което срина еврото, а и хитреците спряха точно под трендлинията - да засилят това очакване/. На мен също ми се въртят подобни мисли, обаче усещам, че ако ще пада ще изтръскат скъсилите предварително. Не може току-така аванта да пуснат - засега съм в изчаквателна позиция
П.С. Освен това липсва една пета вълна нагоре - тази от с-то
аз смятам, че ще я пробие, малко след Драги... след 17:30 не бих държал къси ……..лично мнение…..въпреки това си мнение в момента съм с къси…временноТая корекция от пет дни се мъчеше да я направи, уморих се да я чакам. Нейсе, видяхме я. Но тук е много сериозна съпротива - средния ББ на дневна, съвпада с низходящата тренд линия, с тренд линията на корекцията... абе изобщо, няма да и е лесно на цената да пробие. Ха да видим ще яде ли Хасан баница. И аз ще си държа късите, пък каквото стане.
За мен пък на часова се получи много интересна картинка за едни гоолеееееееми късиМного народ реши, че ще пада /сигурно под влияние на предишното изявление на Драги, което срина еврото, а и хитреците спряха точно под трендлинията - да засилят това очакване/. На мен също ми се въртят подобни мисли, обаче усещам, че ако ще пада ще изтръскат скъсилите предварително. Не може току-така аванта да пуснат - засега съм в изчаквателна позиция
П.С. Освен това липсва една пета вълна нагоре - тази от с-то
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (12-02-2013)
баси мъртвилото..не може след такова движение да умре чак пък толкоз…имаше нещо в учебниците дет му викаха “колапс на волатилност”, но ся не се сещам какво означаваше…