незнам вече, снощи много се напих със водка и направо съм полужив
,................................................. ............
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Не го знам тоз Милен, ма в случая поне за мен е прав човека.
Дакса полуде...
Сити, дано и жена ти почва от обед, че иначе лошо.![]()
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5515651
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ivaceda (11-02-2013)
Ааааааа, не! В една къща се полага един пияч! Тя е по други харчовеНе го знам тоз Милен, ма в случая поне за мен е прав човека.
Дакса полуде...
Сити, дано и жена ти почва от обед, че иначе лошо.![]()
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5515651![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Опа, здравейте. Така като гледам май пак ще се насочваме към 1.3420/40 може би
Айде дано даде втори шанс
Изкуших се и аз с една дълга от 3400ама с лек обем че не е много подходящо мястото
Последна редакция от Pesho : 11-02-2013 на 12:03
предлагам от 3-я опит да пробием 1,3400..............................
Кажи го това не големите риби с много средства, да вземат малко да отвържат торбите![]()