Така като гледам, Драги нищо не е казал особено - явно е техническо изсипване за разклащане на дървото и опадане на дългите маймуни. Посоката си остава обаче нагоре.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега ако кажеш и че ги правиш всеки ден тия серии, ще изтрепеш рибките.Айде за последно, че да го приключим тоз въпрос.
Правя ги лицевите опори на серии като времето
е 3-4-5 минути в зависимост от умората.
Между първата и вторара серия да кажем 3 минути,
а между предпоследната и последната да кажем 5 минути.
Когато почивам в минутите между сериите правя
упражнения с ръце за по-дълбоко дишане.
Между другото отдавна съм спрял да гледам часовник
за време между сериите и единствения ми индикатор
който ми сочи, че е дошло времето за следващата е
пулса на сърцето ми !!!!Ма хайде да не разпитвам повече, видно е, че си искал "да го приключим тоз въпрос".
![]()
----------
И така със странични рейнджове, та до 1,26... де да можеше.
Графиката да не е решила тоз път като никога да прерисува някоя от картините на Анри Матис от периода на фовизма, характеризиращи се с плоски форми и контролирани линии?![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Утре ще гледаме какво са направили азиатците....айде лека ви нощ.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Eli2356 (08-02-2013)
Нормално беше след такова стремглаво и значително покачване, да последва и стремгав спад. Това засега въобще не означава, че възходящият тренд е приключил.
Лека и на теб! Едва ли ще направят нещо те - европейците и американците им иззеха функциите както обикновено напоследък, но ще видим сутринта...
Но пък ползвам другите големи каки SMA, WMA, за които пак РЕДА ме е осведомил.
А ти ползваш ли я, за да търгуваш успешно?
Ако я имаше в МТ4 щях да я наглеждам и нея... пък може и да я сложа, ако има начин. РЕДА едва ли определя цените само по един мувинг, колкото и да е важен ...![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
една къса пуснах от 1,3408 стоп на 1,34200 и цел 1,33460
пък каквото такова![]()
Добро утро и от мен. И аз преди малко влязох с къса, но с 4 пипса по-надолу.
добро утро,
епизод 2,.................. 1.3166........ малко по дълъг от първия/вчера/
но два пъти по интересен................................ ......![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E