Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И на очите си ли не вярваш вече? - понеже вече отдавна го спряха мойта и на Розето трендлинии. А дали ще има още надолу - ще има след известна корекция нагоре, след което може да го спре и твойта линия. Дългите ми отдавна излязоха на хубав плюс, даже ги затворих и пуснах нови.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Eli2356, че къде си влязла и какво значи "хубав плюс"
Аз също затворих моята, защото ще излизам, но прибрах едва 15-на пипса.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото е с по-нисък връх и е в рамките на рейнджа
----------
И на очите си ли не вярваш вече? - понеже вече отдавна го спряха мойта и на Розето трендлинии. А дали ще има още надолу - ще има след известна корекция нагоре, след което може да го спре и твойта линия. Дългите ми отдавна излязоха на хубав плюс, даже ги затворих и пуснах нови.Успех
Като гледам е качило с 30 пипа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Обикновено след такъв импулс, тренда си продължава на следващия ден, без голяма корекция.
Влязох на трендлинията, която съм показала на ей тази графика - 3-ти път няма да публикувам. Два пъти се оттласква от нея нагоре и направих 2 входа. Намира се както казах преди няколко часа на 1,3380.
Още тия дни си мислех, че ако тъгне надолу, дотам ще стигне, но въобще не очаквах да стигне толкова бързо.
--------------------------------------------------
Не може всеки път да пуска по 100-200 пипа.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Тия 200 пипа за 2-3 часа няма да останат ненаказани..... ама дали сега да вадя лупарда или да оставя за утре.....![]()
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
Сити, мисля, че понеделник ще е твоят ден. Но казва ли ти някой.
И не знаех, че хоризонталните подкрепи се наричат треднлинии, но това е друг въпрос, не към теб.