Отнесе ми стопа сега може и да върне движението.......................
Отнесе ми стопа сега може и да върне движението.......................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да го връща щото от четвъртък го чакам точно там 1,3570 а той нещо се мотае
Разчитам днес да се отърва от късите...................................... ..![]()
Вярвай си - щом това те успокоява...Затова си позволяваш да ръсиш квалификации на воля.Даммм, високото самочувствие
"Характерът на човек си личи по това как се отнася с хората,от които не може да извлече никаква полза" Самюел Джонсън
Като видя мъж - простак, просто свивам рамене и отминавам. Но жена - простачка... ми идва в повече. Ти демонстрираш простащина с всяка дума, която изръсиш... не можеш да се спреш. Явно това ти е същината. Нямам какво повече да ти кажа.
Остани си със здраве и хич не си въобразявай, че искам да извличам полза. Ако исках, нямаше да съм пределно откровена с теб - щях поне да си трая, въпреки че си отврат (като прояви на публичното си поведение) Щях само да ти гледам сеира.
На хората във форума се извинявам - ама туй нещо просто си търси думите, които му казвам. Със свещ си ги търси.
Все пак тук ще спра, пък то нека си продължава. Негова си работа.
Последна редакция от ivaceda : 04-02-2013 на 12:35
да не всявам смут в системата, ама тука един мъдър човек неотдавна спомена, че лимит недостигнат за няколко пипака обикновено се превръща в стоп... и аз съм го забелязал това да се случва... а при мене още един Ъглец падна, а по принцип най-ценното в тоя Форум (по-ценно дори от Бонуса) е написано в АБВ - от началото и във темата за Процедирането
п.п. ама Мечо май късметлия тоя път![]()
Каквото и да си говорим,както и да се плюем,квито и да ги чертаем
късото си е късо
срещу вятъра не се пикаело
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
ПРОЦЕДИРАНЕТО:
-"Надоле еврото има подкрепа на 1,3595 и е много вероятно
това движение да се случи. По-отдоле следващите
подкрепи са още по-здрави и едва ли курсо ще премине под 1,3562.."
Лимит достигнат!!!
Днеска пак РЕДА ще си пише точка в резултата за него!!!)
![]()
140 пиксела прибрани с пълен обем
айде,спорна Ви
оставям ви да летите
----------
ШЕФЕ мой пусна йощ надоле до 1.3480 тъй че гледай по-надалече
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви