Аз пък пуснах късо от 1.3700
да става квото ще
пппппппппппппппппппп
Аз пък пуснах късо от 1.3700
да става квото ще
пппппппппппппппппппп
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако не беше ти, Ели, нямаше да прочета словоизлиянието на кльомбата - щот съм я пратила в игнора.
Ама добре прави, че не влиза. Форумът стана много по-чисто и уютно място без простотиите и многознайството и. Хич не ми липсва.
Та да я кара в същия дух, няма да и се сърдя.
Обичам ориенталските танци. Много са изящни, пък и еротиката им е къде къде по-префинена от на западните модерни.
Aпропо, дамата, която танцува, е германка. Фестивали на ориенталския танц се провеждат в цяла западна Европа и по всички континенти.
Какво невежество и простотия е в 21 век да наречеш тези танци с думата "кючек". Само комплексиран човек може самодоволно да си въобрази и повярва, че обижда това изкуство, наричайки го "кючек". Фицката живее в Шпанско, той да ви каже...
Последна редакция от ivaceda : 01-02-2013 на 22:18
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Уф, забравих да си изрежа ноктите и да си сложа чисто бяла кърпичка в джобчето. Мда... все още имам навици да си бърша сопола в ръкафчето
Мадам... радвам се,че се подрусвате под ритъма на кючеците. Предпочитам салса, еротиката е по-голяма. Салса,румба етк