Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
При японското БНБ нищо пазарно няма.
Така са поне от 20 години !!!
Сигур и повече,,,,,,,,,
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Смятам че еврото ще варви здраво нагоре поради неблагоприятното състояние на Америка а и като цяло евро зоната се стабилизира със сравнително добра скорост което ще доведе до отслабване на долара и поскъпване на еврото.
Мараба, Шефе!Щом е имало 4, значи е имало и 5.
Дотук добре - стана каквото имаше да става, както си мислех, че ако продължи нагоре, ще стигне шестиците. Бедата е, че сега пък ми се появяват и няколкото 7-ци по една тренд линия на дневна, ама а дано да не се сбъдва и това, че съм се настроила за къси и не искам да се разстройвам. Така или иначе мааакс до седмиците му давам и после непременно ще има дълбока корекция надолу.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Пък на мен, Ели, ми се привижда нещо такова:Мараба, Шефе!Щом е имало 4, значи е имало и 5.
Дотук добре - стана каквото имаше да става, както си мислех, че ако продължи нагоре, ще стигне шестиците. Бедата е, че сега пък ми се появяват и няколкото 7-ци по една тренд линия на дневна, ама а дано да не се сбъдва и това, че съм се настроила за къси и не искам да се разстройвам. Така или иначе мааакс до седмиците му давам и после непременно ще има дълбока корекция надолу.
И само си викам "дано, дано дано..."![]()
Биците нямат умора, почукаха на 1.37, днес ще е интересен ден
............................
Извинете ме,в общи линии сте прав/а/,но си позволих леки корекции:
,,Смятам,че доларът ще върви здраво нагоре поради неблагоприятното състояние на Европа,а и като цяло американската икономика се стабилизира със сравнително добра скорост,което ще доведе до отслабване на еврото и поскъпване на долара."
Питайте батя си Фицка,ако не ми вярвате.![]()
Фибо....мибо....грънци
alf (01-02-2013)
Извинете ме,в общи линии сте прав/а/,но си позволих леки корекции:
,,Смятам,че доларът ще върви здраво нагоре поради неблагоприятното състояние на Европа,а и като цяло американската икономика се стабилизира със сравнително добра скорост,което ще доведе до отслабване на еврото и поскъпване на долара."
Питайте батя си Фицка,ако не ми вярвате.Ако почерпиш, я че ти повярвам
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН