Би трябвало да е нещо като корекция на основния тренд.Доста си ранобуденза да го наблюдаваш в 5ч.
Би трябвало да е нещо като корекция на основния тренд.Доста си ранобуденза да го наблюдаваш в 5ч.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
привет и от мен
май е време за дълги.... хм
дълга от 4247
стоп 4235
айдеее, отнесе ме
Последна редакция от plovcity : 19-05-2011 на 09:42
Много рязък спад тъкмо цапнах един лимит и пак ще отворя къса
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Днес може да се надяваме на 1.4300 .
Дълга от 1.4228
army dad
Засега още къси отварям,че да видим.Надявам се да продължи да пада.
За сега 6 пипса на загуба и много неясен тренд !
Дано не се повтори вчерашния сценарий и да замре пазара.
За сега оставам с отворена дълга.
army dad
Направи си тренд линия и се отблъсна от нея.Ако не се върне скоро към нея и аз отварям дълга.
много е разкрачено положението..... ни насам, ни натам
все пак като че ли биковете заякват
дълга от 1.4237
стоп 1.4225
12:52
нов стоп 4247
10 зеленки пипсчетаза сега
12:59
нов стоп 4267
30 зеленки пипсчета
13:05
готовоооооо.... сега пак ще се чудим![]()
Последна редакция от plovcity : 19-05-2011 на 12:05
Позасили се нагоре,и аз се включих само да не е късно.1.4269 със стоп 1.4227
хайде нагоре, към 1.4400
http://prikachi.com/images/602/3357602G.png
Последна редакция от plovcity : 19-05-2011 на 12:26