То се знае още от петъка. И да не е отиграно вече от големите. А на нас да ни подхвърлят примамка. И след туй да ни оберат стоповете!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фицката хвана още 21 пипа и ви пожелава ползотворна търговия![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
фицката (30-01-2013)
Сигурно е така, щом си казал....
Сега преизчилих по-внимателно прословутия вимпел от 10.01 насам и ако правилно съм хванала точката на пробива нагоре, целта му се пада на 1,3555 - може и малко отгоре... Така, че очаквам да не върви повече нагоре, поне за днес, даже с голяма вероятност и следващите дни, но бъдещето ще покаже...
----------
Има такива ваучери, даже много такива сайтове с "огромни" намаления се навъдиха и аз съм ходила на почивка с такъв, купувала съм си туй-онуй - така че дават ли ви - взимайте.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
бърз къс пас за 10-20 пипа и да отваряме бирите![]()
От твоя прасчо ей тва е за днесСигурно е така, щом си казал....
Сега преизчилих по-внимателно прословутия вимпел от 10.01 насам и ако правилно съм хванала точката на пробива нагоре, целта му се пада на 1,3555 - може и малко отгоре... Така, че очаквам да не върви повече нагоре, поне за днес, даже с голяма вероятност и следващите дни, но бъдещето ще покаже...[COLOR="Silver"]
...............Не хванах целият рейндж, ама щот ти ма разсейваш
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Eli2356 (30-01-2013), kypa (30-01-2013), Emil Enchev (30-01-2013), RyMu (30-01-2013)