Той и Юнкер каза нещо подобно за еврото. Но гледам че не се е затичало да пада след тези изказванияФренския президент Холанде: "Нивата на еврото са значително високи". Френската икономика изпита затруднения заради високите стойности на европейската валута.
=======================
От Европейската Централна Банка са отказали последния план за финансиране на банковата система в страната предложен от Ирландското правителство![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Чисто рейнджов ден - може да се окаже инсайд бар на дневна, което значи, че по-вероятно е утре посоката да е по тренда нагоре, но може да значи и обръщане на тренд. Надявам се още утре да тръгне нанякъде. Най-лошият вариант за НЕскалперите е да последват още няколко инсайд бара на дневна.
Фицка, твоят отговор към Алф е 30 мин след неговия пост, а ти за 5 мин закъснение от негова страна орева темата и изигра страхотна драма-монолог, че го няма да ти отговори. Може пък и той да иска аванс 30 мин за отговор. (макар че никак не е приятно). Ето и аз не винаги имам възможност да отговоря на часа, понякога и на живо, какво остава за писмено. Може да си взима вечерен успокоителен душ човека.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 29-01-2013 на 00:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Според мен падане тази седмица до НФП няма да има , там ще чакаме накъде ще наклони
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ОооооооооохФицка, твоят отговор към Алф е 30 мин след неговия пост, а ти за 5 мин закъснение от негова страна орева темата и изигра страхотна драма-монолог, че го няма да ти отговори.Може пък и той да иска аванс 30 мин за отговор. (макар че никак не е приятно
). Ето и аз не винаги имам възможност да отговоря на часа, понякога и на живо, какво остава за писмено. Може да си взима вечерен успокоителен душ човека.
що са месиш сега кат си мерим червейчетата
Тук не си ми нужна
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Аз като ти видя аватарчето и очите ми стават кат воденични камъниИ емоциите не могат да ме изхабят, а само ме зареждат и/или амбицират
Аз ше ги лова в аквариума на супермаркета![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Те и за AUD правиха такива изказвания, но не падна веднага. Дали заради тях след няколко дни падна, после пак се качи, че и отгоре, после пак падна... така че само от едно изказване-констатция, че било високо не може да се очаква реакция на пазара. Накоро тук се цитира една много интересна статия по въпроса - "Въвличат еврото във валутна война", в banks.dir.bg - ако искаш потърси я да я прочетеш. А и както каза РЕДА днес - напоследък каквито и новини да излязат еврото си върви накъдето си е наумило.
Айде лека ви нощ и успех на оставащите...днес не успяха биците с 1.35, но може би утре...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
![]()
И такава ли екстра предлагат? Надявам се не с харпуни се ловят. Горките животинчета. Майка ми на Никулден донесе 2 живи риби и й казах да не повтаря същата грешка друг път.
Явно имаш нужда от всякакъв вид емоции, близко беше до ума... и няма нужда значи специално да ти отварям очите, а само да се появя.
Само не разбрах защо ме пита в къща или апартамент живея (в другата тема)? Вярно, че и аз ти отговорих със закъснение, но беше редно и ти да отговориш защо питаш.
![]()
И такава ли екстра предлагат? Надявам се не с харпуни се ловят. Горките животинчета. Майка ми на Никулден донесе 2 живи риби и й казах да не повтаря същата грешка друг път.
Явно имаш нужда от всякакъв вид емоции, близко беше до ума... и няма нужда значи специално да ти отварям очите, а само да се появя.
Само не разбрах защо ме пита в къща или апартамент живея (в другата тема)? Вярно, че и аз ти отговорих със закъснение, но беше редно и ти да отговориш защо питаш.Не съм ти видял отговора. Надявам се да ми простиш този огромен гаф и да не ме поставяш на "сух режим"
Питах те, защото ако живееш в хапартамент, ми е интересно дали садиш картофите в саксии![]()