как е пишете ли ? ......................................
.................................................. ...................
как е пишете ли ? ......................................
.................................................. ...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
фицката (28-01-2013)
това с ОТЕЦ ПАИСИИ беше лош вкус..........................
некои тъпизъм като моите, по бива.........
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
REDA (28-01-2013)
Алф дай да не се напрягаме толковаАз не виждам нещо обидно към личността на Отец Паисий в поста ми
Ако може да ми го разясниш и ако е с разон съм готов да го коригирам
----------
Алф къде си бреЩе дискутираме ли или ще се правим на ощипани
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Френския президент Холанде: "Нивата на еврото са значително високи". Френската икономика изпита затруднения заради високите стойности на европейската валута.
=======================
От Европейската Централна Банка са отказали последния план за финансиране на банковата система в страната предложен от Ирландското правителство
Няма го АлфПредполагам, че реакцията му е била само моментен изблик на шовинизъм от негова страна, виждайки снимката на прасе И на Паисий една до друга. Единственият аналог в случая е, че и двамата пишем много, което няма как да отречеш. Разликите са много, като една от тях е стилът на писане, но и затова моята аудитория е по-ограничена. Така че ако следиш мисълта ми ще разбереш, че не опитвам и да се сравнявам с него, както и той не би могъл да се сравни с мен. Всеки си има позитивите и негативите. Не предтендирам за качества, които биха ми помогнали да остана в историята, но на тема хумор и себеирония мога да напиша десертация. Фицката и друг път е казал, че не обича държавата си, но е влюбен в родината си. Така че приеми поста ми такъв какъвто е, без да търсиш нищо между редовете.
![]()