Сега пак се върна и пак на нула пипса ...
Как го правя това и аз не знам защо не е така като губя ?
Ще отворя повече позиции ако има поне 3 или 4 пипса печалба да се запише с над 10 пипса днес че брадясах !
Сега пак се върна и пак на нула пипса ...
Как го правя това и аз не знам защо не е така като губя ?
Ще отворя повече позиции ако има поне 3 или 4 пипса печалба да се запише с над 10 пипса днес че брадясах !
army dad
умряла работа, ама ей така.... от скука, една дълга от 4261 и стоп 4235
Последна редакция от plovcity : 18-05-2011 на 20:20
Странното е ,че обемите не са никак малки !
и има сериозна търговия а тренда мръдна 70 писа за цял ден и то във време когато не се търгува много.
Чакам 5 пипса печалба и затварям позицията .
Дано като затвори борсата в САЩ да се раздвижи пазара.
army dad
красота
изпуснах да затворя навреме, сега ще дремим пак![]()
Последна редакция от plovcity : 18-05-2011 на 20:20
Ех най на края. Сега отварям къса пак от 1.4232
Дано не задреме пазара отново ...
army dad
Не можа да падне под днешното си дъно и пак отпраши нагоре .Добре поне, че хубави движения направи да попрепечелим нещо.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Пак тръгна на долу и за спорта още една къса 1.4235
Тъкмо като е муден пазара може да се порови човек за кешбак програма ...
army dad
нагоре, момчетааааа..... бичи е пазара
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро приятели,да започнем с една къса от 1.4288 с цел 1.4235 и стоп 1.4330.
всяка сутрун около 5 ч сътрин има сериозно раздвижване ,наблудавам го от 1 месец