Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Типично за зодия Везни - обичат да инициират полемики и/или словеснии войни и после, след като всички вече са изнемощели от плямпане, да ги потушават и помиряват, и най-накрая всички да си стиснат ръцете и да си ходят по живо по здраво. Все пак в спора се ражда истината.
Хепи, не си се разписала в тази тема.
Бравос! Ти при кой ли не си успявал?Само Румито май не ти се дава - тя по-скоро на теб ще ще ти види сметката, вместо ти на нея.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
туй със Везните в началото звучи много манипулаторскиТипично за зодия Везни - обичат да инициират полемики и/или словеснии войни и после, след като всички вече са изнемощели от плямпане, да ги потушават и помиряват, и най-накрая всички да си стиснат ръцете и да си ходят по живо по здраво. Все пак в спора се ражда истината.
Хепи, не си се разписала в тази тема.а аз просто попитах един човек едно нещо. И кога съм споменавала, че съм Везни?
Аз леко селнах с идея за добавка ако качи още малко със стоп над 1,35
ти мани, ами даже и успяама то аз съм си виновна
любопитна Везна
и те тва е
Елке, разписах се бе, там съм вече, в аналите
П.С. Ако не съм споменавала, Елка заслужава "потупване по рамото", че ми позна зодията![]()
![]()
Ами извадих го от контекста на един твой въпрос преди много време - ставаше дума за зодии и ти попита "А нещо за зодия Везни няма ли да кажете?"А и поведението ти напълно отговаря на тази зодия.
Я да видя какво си разписала? Само смей да си посочила друга зодия....![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
...................... Ко да кайм ний близнетата.......
.................................................. .................................................. .
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.