Честито на меците, аз имам още малко въздух до 1.3390 и дългата ми загива. Кофти начало на седмицата с 50 пипа минус, ама това е......
Честито на меците, аз имам още малко въздух до 1.3390 и дългата ми загива. Кофти начало на седмицата с 50 пипа минус, ама това е......
Последна редакция от plovcity : 27-02-2012 на 12:40
Стоп на +2 пипса. На късата ми... Цел на 1,3390... Според мен там ще подпре сериозно...
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Пловсити, тъкмо ще те амбицира, със сигурност ще се помота около 1.34 бая време.
Вчера мернах инфо че ще наливат днес 400млрд по банките, но не намерих потвърждание, та си е само слух, ако се окаже истина изведнъж ще фукне нагоре.
И аз сега преместих стопа на нула.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колега, без кахъри - аз започнах с -15. Ама ако сравниш обемите, сигурно това се равнява на -150 при теб, така че споко! Просто се поохрачи днес за личния бизнес - инвестицията ти за седмицата![]()
удари ми точно таргета на +20 пипса и сега мисля да вляза дълъг 13404 без лимит,стоп на 13385![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Моят беше на 40, на 30 не затворих, сега чакам.... ще ме яд ако ми удари стопа, нищо че е на плюс.
Как го местиш Маги.
на м15 сякаш образува чук и мисля 4е на h4,няма да пробие за надоло,да се надявам че съм уцелил посокатаако не ще ми отидат тези 20 пипса дето ги направих...
А така, разсеях се, видях го на 32 плюс, цъкнах да затварям и ми изпълни поръчката на 28,7... ама нейсе... почивка малко. Успех на останалите участници!
ПП. А ей сега и целта щеше да ми е изпълнило... Бе като си знам, че трябва да си седна на ръцете....![]()
Брокера и той си е взел.