Просто си беше късмет, че в момента го видях, просто хвърлям по едно око от време на време на платформата.
Просто си беше късмет, че в момента го видях, просто хвърлям по едно око от време на време на платформата.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ами последния връх дето е под 1.34 .... ако ни е последен сме се запътили към там .... 1.31 ,че после 1.28 .....
и аз одеве гледах че нещо на големите графики се накланя така ... нещо залита ....![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
plovcity, ще те попитам тук, че не ми се търси другата тема за бездепозитния брокер. Нали беше превел 5$ и чакаше да те одобрат ли, кво ли. Какво стана накрая?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по горещо ... не няма ........
![]()
Цъкам си ги. Бях заявил теглене, но бях объркал картите, отказаха ми, после пък аз се отказах да тегля. Иначе реагираха доста бързо на заявката.
Когато научиш правилата, ще знаеш как да ги нарушаваш.
мръдна от 1,33152 до 1,33150..казав ви аз, че ще има движени......................
нека да има силикон и ...... още нещо ...
![]()
![]()