Бутна ме на нови +15 пипа, сега само с малки обеми вече.
Маги, аз съпротивата я виждам към 1.3450
Бутна ме на нови +15 пипа, сега само с малки обеми вече.
Маги, аз съпротивата я виждам към 1.3450
Последна редакция от plovcity : 24-02-2012 на 13:41
Браво,
plovcity. Аз поприбрах и ще гледам само. Засега.
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Направо ме сърбят ръцете! Мамка му! Да взема да затворя всичко при швейцареца, и да почна да си играя като момченце! За сега е само вариант. Това трябваше да ги направя вчера или завчера! Ако го направя сега, само дето ще си изпушкам патроните!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Щях да кажа, че и утре е ден! Ама няма да спре пазарът, така че има време! Не се ядосвай! И мисли за уикенда вече.
Оставих ви сами за малко, и вие доникъде не сте го добутали. Къса от 1.3413, стоп 1.3423. Па да видим.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Май ще атакува R1. Смело и безотговорно.А при мен нищо интересно. Дори се движи на юг. Бушуват страсти.
Аз пуснах къса, да ви обяснявам, че е по невнимание - да се посмеете. И затворих на -4,5 пипса. После удължих и вече се чудя що ми трябваше...
plovcity,
Имам индикатор с пивот нива, знаеш. Приблизително ги цъкам. И както бях казала вече, не са неправилни. Винаги цената се съобразява с тях![]()
Айде една нежна дълга от 1.3416 стоп на 1.3405
Maguet Знам, нали и аз го свалих, та го понаглеждам.
Ама да видим американците дали го гледат, че след малко и те влизат в играта![]()
И моята е от 1,3416, стопа ми е на 1,3401
Да видим...
Кво ще кажеш, хм? Точно там се поспря... Дано да я пробие с лекота... има потенциал още.