Добро утло, честито та всички именници, много здроме и късмет
Аз забих едно късо от 3328 стоп на десет пипса![]()
Добро утло, честито та всички именници, много здроме и късмет
Аз забих едно късо от 3328 стоп на десет пипса![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сега сигурно влязохме в новите рейндж граници 1,3324 - 1,3302 за близките час-два.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ххахахах, мдаааа беше 3318, ама беше, изтупаха ми прахта набързо![]()
...................................да обобщим
150 пипоня от върха
оптимизма го отнема
миналата седмица пак така беше преди да паднат керемидите
не направи и един тест на върха та да увлече още бици/за ко са му/
прави все нови и нови дъна............. като гледа да вземе стоповете на късите
остават два дни до края ,може да се каже един даже щото петъка риба не се лови
как да го търгуваме това поведение?подкрепата на дневна е на 3226 ясно се вижда.
зона на съпротива е цялото 33 - до 3400 и само импулс с голям заряд над 150 пипа може да поднови мученето
тази седмица. можем ли обаче да очакваме такова развитие ? НЕ ГО ИЗКЛЮЧВАИТЕ ако искаше да пада вчера при спускането можеше още бая.,
още повече че стопове при такъв импулс не важат...................
тактиката "дълги на риск ,къси на страх" е добра........................................................... ...
![]()
«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
каше на останалата полвинка....дет е казал старшия...тая годин полвин фигурет....догодина цял....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
тук сме дъното на рейнджа...на м30 се вижда добре мисля....така или иначе втората цел си беше над вчерашния връх...пък и при среднодневен ориентировъчен таргет 20-30 пипс...аз май се наработих за час-два........и сега ко е ше правим...
...joystick....
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....