Благодаря ти, Novak!Поздравления, Maguet, за днешния ден.
koceto, аз също смятам, че грамотността е уважение към себе си и околните.А с Пловсити се вживяваме, някой като много прекали
А пък аз си имам късметлийски ордер.
П.С.А кайрос нарочно не признава малките букви и чака кога ще го подхванем и него![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
Хаха, Кайрос, честито за пиронаЩе прокарам аз нов жаргон в тоя форум
![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
230 пипа за една седмица... Утре могат да се очакват прибирания на печалбите. При положение, че ЕУ политици не спят през уикенда, дали сериозните пари ще останат на пазара?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добро утро!
ако не остане шиш това последното.на първо време 1,3430-35![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Точно този шиш ме спира да пусна нова дълга, ще почакам малко да видим накъде ще се заиграе.
А днес на къде? Аз и днес съм дъждовни.Не смея да рискувам с никакви позиции, никъде. Швейцареца малко е поолабил примката около врата ми. Но изчаквам по-сериозно развитие, и тогава!
Пуснах една смела (с голям обем) дълга от 1.3370 и стоп на 1.3355 но май няма да я бъде.
10:05
Айде застраховката.... стоп на 1.3372 +2
Последна редакция от plovcity : 24-02-2012 на 10:06
Започвам днешната търговия с една дълга позиция от 1.3372 и да си пожелаем спорна работа днес и повече спечелени пипсчета![]()
IPTV Телевизия - https://www.youtube.com/watch?v=euMtqdQWcG4
пак състояние на еквилибриум.не е истина вече отвориха пазарите а дневен рейндж до момента 27 пипа![]()