Де да можеше да се обясни толкоз бързо,Колеги, може ли да ме светнете SMA на Moving Average в метод Simple ли викате? И... ако не е тайна разбира се, какви периоди на настройка препоръчвате на съответните фреймове, че аз... все ги пренастройвам и все не ми харесват подаваните сигнали...![]()
Благодаря предварително!
лесно и просто всичките КАКИ по фреймовете
за какво служат и на къкъв точно вид търговия
прилягат,,,,,,,,,,,,
Потърси по нета матриал има по много сега !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (08-01-2013)
Така вече по ми харесваш.Иначе някак си неестествено ми стоеше толкова сладко постоянно, требе си от време на време и малко соленко, ма да не бие пък на горчиво.
Коя е плоска бе? Я виж на аватара, че не съм толкоз....
Тамън ще вземеш награда и от Гинес - бюджета трябва да се попълва, че горя пари със скоростта на бенгалски огън.
----------
SMA = simple moving averageКолеги, може ли да ме светнете SMA на Moving Average в метод Simple ли викате? И... ако не е тайна разбира се, какви периоди на настройка препоръчвате на съответните фреймове, че аз... все ги пренастройвам и все не ми харесват подаваните сигнали...![]()
Благодаря предварително!
WMA = linear weighted
ЕМА = exponential
Mоже да сложиш какви ли не, но най-важните са 20, 200, 4000, 1838. Може и 55, 1000, 2000, да не изброявам, че са много... Не е зле да прочетеш за тях и да поекспериментираш, има доста материали, вкл. тук във форума. На мен никой не ми ги е поднесъл наготово.
Освен това ЕМА20 е добре да се сложи за high, close, low - внася доста яснота за движението - кога започва, кога е в разгара си и кога свършва.
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2013 на 22:26
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Всичко е индивидуално и зависи от времевата рамка, от стратегията ..... Има някои дето търгуват и по товаКолеги, може ли да ме светнете SMA на Moving Average в метод Simple ли викате? И... ако не е тайна разбира се, какви периоди на настройка препоръчвате на съответните фреймове, че аз... все ги пренастройвам и все не ми харесват подаваните сигнали...![]()
Благодаря предварително!
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Малко шарено, но става. Защо не...........................................
Егати работата и 4000 ли се използва,аз съм стигал до 610 и си бях набарал там една стратегия на 1ч дето може да следва тренда повече от месец с една сделка стига да има кой да мести стопа по средната ама това 4000 направо ме изумява и това число 1838,то пък за кво е така.SMA = simple moving average
WMA = linear weighted
ЕМА = exponential
Mоже да сложиш какви ли не, но най-важните са 20, 200, 4000, 1838. Може и 55, 1000, 2000, да не изброявам, че са много... Не е зле да прочетеш за тях и да поекспериментираш, има доста материали, вкл. тук във форума. На мен никой не ми ги е поднесъл наготово.
Освен това ЕМА20 е добре да се сложи за high, close, low - внася доста яснота за движението - кога започва, кога е в разгара си и кога свършва.
Аз най си обичам 55 и 13.но 13 е ема а 55сма.
20 и 50 мисля че вършат добра работа , въпреки че са доста популярни