Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (08-01-2013)
Демек си BI-WINNINGI win here, I win there хахахаха
Фицка, ако си така, ти си във великолепно здраве !!!Това е един от най-готините типове в Холивуд
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Хайде един класически поздрав за края на деня!!!
GGBG (08-01-2013)
Днес съм доволен от пазара. Вчера само 20 пипа, днес 2 пъти по толкова![]()
На по-големите фреймове, по-специално на Н4 късата идея изобщо не е за отписване, макар че аз ликвидирах мойта къса, че беше почти от дъното, на + няколко пипа.
Е, 4 заболявания не са толкова трудни за проследяване за един психически здрав индивид какъвто си мисля, че съм. Въпросът е какво се крие зад тях и особено зад последното. Сега разбрах защо си криеш здравния картон от мен. Ма то изобщо не ти личи депресиваната фаза на биполяризма - изглежда като плоска корекция в твоя случай.Добре, че си призна - все пак трябва да знам, нали не сме за един ден.
Пп: Искам да се стегнеш и да се представиш по-добре и в отрицателната фаза, не само в положителната, че много хубаво не е на хубаво.
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2013 на 21:44
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Плоска си тиНа по-големите фреймове, по-специално на Н4 късата идея изобщо не е за отписване, макар че аз ликвидирах мойта къса, че беше почти от дъното, на + няколко пипа.
Е, 4 заболявания не са толкова трудни за проследяване за един психически здрав индивид какъвто си мисля, че съм. Въпросът е какво се крие зад тях и особено зад последното. Сега разбрах защо си криеш здравния картон от мен. Ма то изобщо не ти личи депресиваната фаза на биполяризма - изглежда като плоска корекция в твоя случай.Добре, че си призна - все пак трябва да знам, нали не сме за един ден.
Пп: Искам да се стегнеш и да се представиш по-добре и в отрицателната фаза, не само в положителната, че много хубаво не е на хубаво.Недей ма псува, щот ако почна в Гинес нова категория ще открият
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Колеги, може ли да ме светнете SMA на Moving Average в метод Simple ли викате? И... ако не е тайна разбира се, какви периоди на настройка препоръчвате на съответните фреймове, че аз... все ги пренастройвам и все не ми харесват подаваните сигнали...![]()
Благодаря предварително!![]()