Еййййй, днес живнахме малко.
Maguet, Всички навсякъде казват - не гледай парите, а само пипсовете. Е, според мен не е точно така. Гледай пипсовете и обемите като параметри в едно и също уравнение, което ти дава крайния резултат.
Еййййй, днес живнахме малко.
Maguet, Всички навсякъде казват - не гледай парите, а само пипсовете. Е, според мен не е точно така. Гледай пипсовете и обемите като параметри в едно и също уравнение, което ти дава крайния резултат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мисля, че моето схващане за пипсовете ти го обясних. Аз продължавам да "следя" печалбата в пипсове. Като стигна твоето ниво, може и да съм на твоето мнение. В момента в моето положение и състояние обемите въобще не ме бъркат
Само ще кажа, че бонусът от форума ми е по-висок от наличността в реалната сметка. Чакам март. Щото ей тоя бонус вече си е мой![]()
Try again.Fail again.Fail better - Samuel Beckett
поприбрахме каквото имаше.оставих само трохите от най дългото дълго.
PS незнам доколко е редно да се изживявам на ментор. доколкото съм разбрал проблема на Maguet е в страха.страха трудно се преодолява само със знания.необходимо е да се пречупиш вътрешно за да осъзнаеш че трябва да си заложиш Д-то.това е и разликата от това да си наемник на някой чорбаджия.иначе няма да стане.естествено при правилното разпределение на риск и потенциал за печалба.другото идва само.и това да не се разбира като онези евтини мотивационни клипчета.те създават надежда.като има надежда и очаквания и кофти моментен резултат се получава срив.така те вредят повече отколкото да помагат.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз мисля,че съвсем правилно си го разбрал. То едва ли има някой във форума, който ми е чел постовете и не го е разбрал. И знания трябват още. Те дават малко повече увереност. Сигурно ще мина и през момента, в който ще съм безумно смелапоприбрахме каквото имаше.оставих само трохите от най дългото дълго.
PS незнам доколко е редно да се изживявам на ментор. доколкото съм разбрал проблема на Maguet е в страха.страха трудно се преодолява само със знания.необходимо е да се пречупиш вътрешно за да осъзнаеш че трябва да си заложиш Д-то.това е и разликата от това да си наемник на някой чорбаджия.иначе няма да стане.естествено при правилното разпределение на риск и потенциал за печалба.другото идва само.и това да не се разбира като онези евтини мотивационни клипчета.те създават надежда.като има надежда и очаквания и кофти моментен резултат се получава срив.така те вредят повече отколкото да помагат.Докато нацеля златната среда, ще мине време. Ама никой не е обещавал, че е лесно и бързо. Благодаря на всички за подкрепата.
![]()
Време беше да мине 1 33,сега до края на седмицата дано напъне още на север
Нова дълга от 1.3320 стоп на 1.3300
Кайрос, 22 години стаж като самонаета, махни всякакви му там психологически глупости от книгите/макар че от това изкарвам също добри хонорари/, когато човек не е готов по-добре да не пристъпва към действия, а риска, лично аз го поемам единствено като имам резервен вариант, не си падам по изпълнения всичко или нищо.
Маги първо сама трябва да си повярва че може, а после другото ще дойде.
Нов стоп на 1.3325 и удвояване на позициите
На мен пък целта на последната ми позиция беше 1,3338 и не я дочаках![]()