«Без працы не бенды кололацы»
https://www.youtube.com/watch?v=vHfb...&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=z1O8PYKwt9E
Ехее, до 8 ще станат 800 като гледам
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Алф, разбирам желанието ти да не се намесваш в спор, който не те касае лично - не искаш да си създаваш явни врагове,един въпрос............. ???/
ако на позиция с лимит и не работещ пазар преманхнем лимита или го променим.........
какво се случва с позицията като пазара отвори........................???става въпрос за бонусната сметка накоято съм поставил лимит 1.3270 ,,,,а пазара ще отвори в 8ч.....................
пп . само да вметна че ..............@то ме попита в другата тема дали виждам късо, отговорих че не виждам .Може би тоа а и събитията по късно са променили нагласите и................така че спора които се оформя е несъстоятелен и ненужен
можем да виждаме едно но последстие да изтургуваме обратното............и на мен ми се случва.......... .
ivaceda, за много години.................. живот и здраве да е .......!!!!няма лошо...
Обаче, мислиш ли, че аз съм толкова тъпа насила да си създавам врагове? Кльомбата отдавна съм я проумяла, колко е подличка (или двулична, както искаш го наречи) - тези номерца не са и за първи път. Пък нека да ме мрази, хич не и се трогвам.
За много години и на теб!
Впрочем рано е за прибиране на печалби, Алф. Лимитът е на 3340. Това минимумът. Може и да има още нагоре, още не знам със сигурност. Ще видим...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не си тъпа ,а емоционална след всичко което изливахте месеци наред..........Алф, разбирам желанието ти да не се намесваш в спор, който не те касае лично - не искаш да си създаваш явни врагове,няма лошо...
Обаче, мислиш ли, че аз съм толкова тъпа насила да си създавам врагове? Кльомбата отдавна съм я проумяла, колко е подличка (или двулична, както искаш го наречи) - тези номерца не са и за първи път. Пък нека да ме мрази, хич не и се трогвам.
ценя ти постовете които имат отношение към пазара,,,,,,,,,,,,,,,,,,
мисля че помирението е добро начало за вас през 2013,,,,,,,,,,,,,,,, а и в личен план която го направи първа ще почувства облекчение............и не на последно място ,темата също ще спечели............
пп не се плаша от врагове..............
"приятелите "са по опасни.............![]()
Благодаря ти, Алф, за оценката за постовете ми по темата. Това е истински важното тук. По темата пускам постове само когато имам какво да кажа - сериозно и важно. Тинтири-минтири за бонуси се стремя да не бълвам. Така че темата няма да губи от мен и занапред.не си тъпа ,а емоционална след всичко което изливахте месеци наред..........
ценя ти постовете които имат отношение към пазара,,,,,,,,,,,,,,,,,,
мисля че помирението е добро начало за вас през 2013,,,,,,,,,,,,,,,, а и в личен план която го направи първа ще почувства облекчение............и не на последно място ,темата също ще спечели............
пп не се плаша от врагове..............
"приятелите "са по опасни.............
Но, слава Богу, далеч не всеки, към когото съм добронамерена, ми е приятел. Тази максима: "Господи, пази ме от приятелите ми... " и аз я знам.
Това е последният път, който влизам в диалог с кльомбата. На мен ми е достатъчно, че тя вече няколко пъти се откри сама как действа за сериозните неща.
А помирение с нея е абсурдно, защото няма да е искрено. Аз съм емоционална, но за сметка на това - искрена. Ако се помиря с нея - желанието за това ще е искрено. Но не и от нейна страна. Имам достатъчно основания да не и вярвам на нито една думичка, която се излива от устата или от пръстите и. Така че е абсолютно невъзможно.(това е към теб
)
Последна редакция от ivaceda : 02-01-2013 на 08:01
Ти си безнадежден случай.Един трейдър си изгражда начин на търговия и си следи сигнали подавани от индикатори.Емоциите, злобата, да вярваш кой какво написал говори за това, че не си наясно какво правиш.Измислили са и стоповете-удари ли ти стопа - или си в грешната посока или не си видял нещо както трябва.Но да изпадаш до такава дребнавост,да се влюбваш в анализите на определени вълновици.... я виж колко пъти е бъркал.И те грешат,ама никой не плюе и вдига врява като теб.Игнор за теб, тия емоции не са присъщи за трейдърите.
Извинявам се на съфорумците за поста
нарочно съботираш биоритмите и тройно благоприятните дни в които луната ще е в осма фаза в щурец , а овен във въгърец и това би се отразило на реколтата магически и циниите щеха станат като тикви
Добро утро на всички!!!
Отворихме с чудесен гап ......... Истинска красота.
Успешен ден на всички.
Ай стига беТи си безнадежден случай.Един трейдър си изгражда начин на търговия и си следи сигнали подавани от индикатори.Емоциите, злобата, да вярваш кой какво написал говори за това, че не си наясно какво правиш.Измислили са и стоповете-удари ли ти стопа - или си в грешната посока или не си видял нещо както трябва.Но да изпадаш до такава дребнавост,да се влюбваш в анализите на определени вълновици.... я виж колко пъти е бъркал.И те грешат,ама никой не плюе и вдига врява като теб.Игнор за теб, тия емоции не са присъщи за трейдърите.
Извинявам се на съфорумците за постаТи сериозно ли си вярваш, че съм тръгнала да се водя по подлия ти акъл за трейдването? ? Баш по твоя подъл и двуличен акъл? Не може да си толкова самонадеяна, не ми се вярва.
Обаче много ми е кеф, как си доказваш колко си злонамерена. Игнор, ти не съществуваш за мен,отдавна. А сега вече игнорът е пълен.
Последна редакция от ivaceda : 02-01-2013 на 08:17