Аз не съм стар, ама щи кажа.
Различни са защото цената мърда. Обикновено най-големи са разликите при нисколиквиден пазар. Реално такива дупки имаш и в самите барове, но понеже целият ти бар се формира от примерно 34 до 57, то ако имаш дупка между 45 и 49, то няма да я видиш, освен ако не намалиш фрейма.
Нормално еДаже гаповете са добър ориентир при определени модели свещи а и не само.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
януари и февруари ще са доста силни по тренда, март и април рейндж и май отново мощно по тренда
пазара не чака , януари и февруари, май и септември са най-силни месеци в годината
предстои ни силен месец с доста пипове по тренда![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
forex-tr, доста е смешно да си мислиш че ден ... дата ... месец или нещо такова се отразява на пазара
че преди е било силен не значи че пак ще е![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
разгледай графиките години назад, от средата на януари до към средата на февруари, май и септември дали няма по 8-10 фигури по тренда
не е задължително, но предполагам 2013 няма да е изключение![]()
Аз не съм стар, ама щи кажа.
Различни са защото цената мърда. Обикновено най-големи са разликите при нисколиквиден пазар. Реално такива дупки имаш и в самите барове, но понеже целият ти бар се формира от примерно 34 до 57, то ако имаш дупка между 45 и 49, то няма да я видиш, освен ако не намалиш фрейма.
Нормално еДаже гаповете са добър ориентир при определени модели свещи а и не само.
===========================
Тенксссс Oleg ... То, ... спрямо мен всички като гледам са стари кучета, т.ч. и ти си! Йзвинявай ако не ти харесва израза де... От казармата ми е останал.![]()
Последна редакция от djdobi : 26-12-2012 на 22:22
хамериканците .... демократите искат да ударят богатите с големи данъци , насреща републикаците им показват среден пръст
2013 май ще е годината на богатия емигрант![]()
Damn Baby I Need Just А Lil Bit![]()
![]()
...................................Аз излязох.Ти си вече на късото.
Кат за подаръци ще има: http://prikachi.com/images/508/5657508P.gif
"оборотомера" на тренда горе в дясно на графиката .............
ще го споделиш ли ???![]()
Айде лека от мен и утре пак на линия за нови печалби и без загуби ако може...
Някакъв зле индикатор за цвят. Ето, прецени си сам, дали ти върши работа: http://dox.abv.bg/files/listtree
DIDO (26-12-2012)