фицката, сега пак му хвърлих едно око. На Н1. Нещо се мъчи да пробие и излезе от тези инсайдве. Т.е., не са баш инсайдове, щото опашките им стърчат. Та какво става според тебе? Набира потенциал за ..... Аз казвам на юг.
фицката, сега пак му хвърлих едно око. На Н1. Нещо се мъчи да пробие и излезе от тези инсайдве. Т.е., не са баш инсайдове, щото опашките им стърчат. Та какво става според тебе? Набира потенциал за ..... Аз казвам на юг.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Сутринта бях 55:45 за късите сега съм 60:40 за дълги . Та при такива ситуации просто гледам само![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми нали виждаш графиката миЕдва ли има по-голям южняк от мен в момента
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Време е за купуване, тая подкрепа доста стабилна се оказа
.................................................. ..........................
Днеска американците според мен ще се развихрят като за последно
.................................................. ...................................
И на мен ми идват разни идеи. Да не си губя времето. А след 2 часа да видя каква е хавата. И ако е пак същото, да минавам на ракията на тъщата! Да вземе да се маха. Че ще дойде някой приятел, и аз няма да се усетя. Та ще стане цирк!!!![]()
Има ли двойно дъно на хоризонта с таргет 1.3260 или няма ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Ми то ако няма цирк не е интересно иначе![]()
.................................................. ..........