Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Фицка, четох ти темата "АБВ-да започнем отначало". Златни съвети даваш на начинаещите трейдъри, направо безценни!
Ама не разбирам, защо не си следваш собствените си съвети.
Къде виждаш тук сигнал за късо, на който да реагираш, че чакаш (за момента поне) 3130?
Късо няма да има, преди да стигнем горната тренд линия на ББ - на седмична. Цената се е устремила натам ( а това е като минимум 3350), какво късо те е намерило, като дългите си пускат ли пускат... От години не сме виждали такова златно, насочено движение...
Защо си противoречиш и не следваш собствените си скъпоценни съвети, ей тва не го разбирам.
Последна редакция от ivaceda : 19-12-2012 на 13:47
Това ниво как го изчисли?????Гледам сутринта си го писал в темата на РЕДА, преди последното покачване. На мен тогава ми излизаше 1.3100, а сега и моето е 1.3130.
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
Верно, то тоя стоп може и след 3 месеца да го достигнем. Само не знам суапа в коя посока е. Да не изяде печалбата докато стигнем тези нива.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Защото тази сделка е на дневна графика и е по съвсем различна система от тези, по които търгувамФицка, четох ти темата "АБВ-да започнем отначало". Златни съвети даваш на начинаещите трейдъри, направо безценни!
Ама не разбирам, защо не си следваш собствените съвети.
Къде виждаш тук сигнал за късо, на който да реагираш, че чакаш (за момента поне) 3130?
Късо няма да има, преди да стигнем горната тренд линия на ББ - на седмична. Цената се е устремила натам ( а това е като минимум 3350), какво късо те е намерило, като дългите си пускат ли пускат... От години не сме виждали такова златно, насочено движение...
Защо си противиречиш и не следваш собствените си скъпоценни съвети, ей тва не го разбирам.
----------
Суапа е отрицателен защото продавам, но това не ме бърка
----------
Нищо не съм изчислявалНа графиката ми там имаше сериозно съпротива, която е пробита и в момента играе ролята на подкрепа
![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
фицката (19-12-2012)
Това напрежение е ужасно. Дано продължи. http://www.youtube.com/watch?v=GtdjVBLbWTc
DEMON (19-12-2012)
ко става акули пичелите ли
еврото си катери здраво гледам
с тази скорост 1.45 до март и до края на 2013 1.60 ще пробият
ще стане 2 долара за едно евро ми се струва
----------
https://www.tradingview.com/x/MNWFzYyG/
фицка това как го виждаш за 1.26000
тези нива следващите години не вярвам да ги видим повече![]()
ко става акули пичелите ли
еврото си катери здраво гледам
с тази скорост 1.45 до март и до края на 2013 1.60 ще пробият
ще стане 2 долара за едно евро ми се струва
----------
https://www.tradingview.com/x/MNWFzYyG/
фицка това как го виждаш за 1.26000
тези нива следващите години не вярвам да ги видим повече
Ти направи ли стинки от дългите, от вчера ги говориш
-------------------------------------------------------