Привет на сичкото форекс спекуланти.
Тука съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Привет на сичкото форекс спекуланти.
Тука съм!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ами купуваш си 10 годишно право да караш кола в града. Не си спомням колко точно беше, но ми се върти около 25k сингапурски долара излизаше застраховка, право и пътен данък на година. Демек 30к лева.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (18-11-2015)
много тесни апартаментите там.......двайсетина квадрата го смятат за просторен..............По-скоро очаквам каратеките в 5 сутринта да разбудят зайците, независимо от показателите. Това Европата и УСА-та много задрямали.
Днес тъкмо чета, че в Сингапур гонят по 1 милионер на 30 души. Хонг Конг също гледат да ги настигнат. Много борсови инвеститори са се локализирали да живеят и работят на изток.
Ще настройваме часовниците и ние явно![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Абсе, ку ти изпаднат двенки --- свиркай, че и на мен това ми седи неотметнато в туду листата ...
Мани .... вече даже не държа и да са двете руси ..... може и мешано да са![]()
D-12 (18-11-2015), Absfresh (18-11-2015), L1914 (18-11-2015), toranagasan (18-11-2015)
Тука ГАНЮВЦИТЕ кат ги чуем тез цифри подкачаме на ШЕБЕЦИ!!!
Един познат работи там в баМка и е вероятно към средното
управленско ниво. Заплатка 13-14К долара.
Наем на двустаен хапартамент 8 500 зелено.
Идва му дебело, че го дели с друг ЧИЛЯК.
1,00000000000000000000000000000000000000
БАБО МЕЦОООООУУУУУУ адиииииии !!!
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
D-12 (18-11-2015)
Бе не е за бедни и бедномислещи ШЕБЕЦИ и ГАНЬОВЦИ там ... и така трябва да еТука ГАНЮВЦИТЕ кат ги чуем тез цифри подкачаме на ШЕБЕЦИ!!!
Иначе ще ги напъплим като орки самодива и отиде БВП-то и стандарта им.
То колко е една шепа град-държава, няма и 600кв км. И с метрото и тролейката може да си се движиш
За справка: Нов Приус с 10г разрешително и всички други такси - 154 000 долара
Нов Мерцедес, убав модел - 330 000+ долара
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (18-11-2015), masta (18-11-2015), fxg (18-11-2015), toranagasan (18-11-2015)
е ще се заформи днес една надница станаха 40 пипондрака......айде в торбето.....
обемчето беше доста скромничко,ама тука и нивата по-рискови..........
REDA (18-11-2015)
Яз при петроля лУеко замезих.................................... ................
REDA (18-11-2015)
Транспорта е на 100% перфектен. Нямаш нужда от кола, освен да гъзарееш, но то тогава си трябва и шофьор.Бе не е за бедни и бедномислещи ШЕБЕЦИ и ГАНЬОВЦИ там ... и така трябва да е
Иначе ще ги напъплим като орки самодива и отиде БВП-то и стандарта им.
То колко е една шепа град-държава, няма и 600кв км. И с метрото и тролейката може да си се движиш
За справка: Нов Приус с 10г разрешително и всички други такси - 154 000 долара
Нов Мерцедес, убав модел - 330 000+ долара
----------
И брат ми толкова плаща, но с 2 спални. Това все пак си е хубав апартамент на топ място. По-отдалечено можеш и за 3500 да наемеш. Пак хубаво, просто по-далеч.Тука ГАНЮВЦИТЕ кат ги чуем тез цифри подкачаме на ШЕБЕЦИ!!!
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
https://forum.bg/showthread.php?3966...=1#post1311084
Тва много последователоно ми се чини.......................................... ...............
![]()
REDA (18-11-2015)