Звучи нормално, да видим.Absa то сега да прогнозираме кво ще се нарисува,,,,ОК !!!
Значи на 15 минутна от момента гледаме потенциален
двоен врЪхт с вход 1,0658 да кажем . Стоп 1,06966
Лимит да кажем нещо около 1,06222-1,06144.
Някак си не е много добро и РЕДА не го харесва много,,,,
ДЕБИМ !!!
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ !!!
Таман задейства входа.
----------
И аз отивам натам февруари (в сингапур) да поживея малко на британско-азиатска култура.По-скоро очаквам каратеките в 5 сутринта да разбудят зайците, независимо от показателите. Това Европата и УСА-та много задрямали.
Днес тъкмо чета, че в Сингапур гонят по 1 милионер на 30 души. Хонг Конг също гледат да ги настигнат. Много борсови инвеститори са се локализирали да живеят и работят на изток.
Ще настройваме часовниците и ние явно
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (18-11-2015), D-12 (18-11-2015), toranagasan (18-11-2015), DRA (18-11-2015)
Последна редакция от D-12 : 18-11-2015 на 16:08
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
toranagasan (18-11-2015), fxg (18-11-2015), Spekulanta (18-11-2015), REDA (18-11-2015), Absfresh (18-11-2015), GeorgiRR (18-11-2015), DRA (18-11-2015)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (18-11-2015), D-12 (18-11-2015), Spekulanta (18-11-2015)
Така пишат по разните пътеписи за азиатците. Ама то пише, че и се дърпали, дърпали като получавали подарък. Но накрая си го взимали
Бе не ща го туй мазерати, не ща го, не ща го и туй то ... ама щом ти не трябва и нема го караш, ще го взема
Ей такива дни с ФЕД и ЕЦБ в календара са най-големия бич за пазара. Цяла сесия чакаш в нищото за НИЩОТО![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
toranagasan (18-11-2015), babaMETZA (18-11-2015), REDA (18-11-2015), L1914 (18-11-2015)
Не вярвам аз. Дай да проверим тази теория. Примерно аз ще изпродуцирам УТРЕ, а бачо ти РЕД ще приготви 100 евро да ми даде
Да тестваме дали ще ги откажа и дали ще се обидя или разсърдя![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
БАБО МЕЦО ти не знаеш ли оная, че ЖИУОТНИТЕПримерно аз ще изпродуцирам УТРЕ, а бачо ти РЕД ще приготви 100 евро да ми даде
съществувате да РАботите АНГАРИЯ за да СТАНЕТЕ ХОРА !!!
ХОМОТЯ ти до жЮвот е надянат !!!
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ако си нинджа-самурай, оризоядец, ще откажеш(първоначално). Ама ти си балканска мечка-стръвница. И да не ти дават, ще си поискаш. Ако ти забранят, ще си вземеш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще те водя на едно суши там, за 100 долара ще ни нахраниш всички дето сме лайквали този пост. И то на яко място.
Абе 100 долара са си 100 долара.
Инак са скъпи жилищата, сиреното и да имаш право да караш кола. Останалото си е евтинджос.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Spekulanta (18-11-2015), REDA (18-11-2015), D-12 (18-11-2015), fxg (18-11-2015), toranagasan (18-11-2015)
Абса това пък какво ще да значи???и да имаш право да караш кола
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИ(ДАВАИ ДОЛАРЕ) !!!
royal majesty (18-11-2015)