мда... направо сте се припознали
ма искам и мен да ме запознаете
мда... направо сте се припознали
ма искам и мен да ме запознаете
Trust Me, I'm an "Engineer"
Spekulanta (17-11-2015)
Ухааааа, е тва е решение)
Рамзан Кадиров иска да прати чеченци да оправят ИД
Чеченци МОЛЯТ Путин .......)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (18-11-2015)
Спи градът и трейдърите в него, никой нищо не коментира
па кабела как хубаво се изсипва надолу![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро,
преброявам се и успешни сделки на всички !
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
REDA (18-11-2015)
Гутен морген сабахлям както казва Георги
Ставане, за тези които не са станали, преброяване
Нощната смяна се представи добре, ред е на дневната смяна
REDA (18-11-2015)
РЕДА беше забравил, че е отворил подобна тема, нооооооо
https://forum.bg/showthread.php?380-...=1#post1309498
РЕДА поздравява и ХОРА и ЖИУОТНИ по случая !!!!)
https://www.youtube.com/watch?v=X0C3DHp36zc
----------
Японските са на текущи и гледат надоле.
Днес след 9:00 часа от Европа ще се надаме
на некои мазен слух и ще чакаме уж некви протоколи.,,,)
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,0638-1,0647
при пробив с възможност за 1,0656-1,0665
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1,0679-1,0690
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,0633 -1,0625
и при преминаване там ще има атака на 1,0612-1,0600
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,0992-1,0571.
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
----------
ПРОЦЕДИРАНЕТО в графика:
![]()
Добро Утро Колеги ...............
Хубав и успешен ден от мен
И умната днес довечера ФЕД има думата![]()
А дубрутру
Япинцитв не с имАли сили за едни 50 пипа, дет напоследък връщаха
Освен д се тества 1.0599999
REDA (18-11-2015)