мда за нас остава да се включим навреме в правилната посока, нищо друго
п.п пробило е нагоре, но ще изчакам да тества пробива и тогава да се включа
мда за нас остава да се включим навреме в правилната посока, нищо друго
п.п пробило е нагоре, но ще изчакам да тества пробива и тогава да се включа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Тук си беше за ръст още от петък и след лошите данни за БВП на Япония щеше да поскъпне повече,
ако не го спъна за известно време атентата в Париж.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
флага е пробит и се върна за тест, които беше успешен поне за сега, ако направи 1,2, 3 при теста съм сложил опложена поръчка, като тагрета е почти дължината на флага, който съвпада горе долу със съпротивата на дневна
тук ще заложа на силния долар и нека силата да бъде с нас....
и каквото стане
Trust Me, I'm an "Engineer"
аз влязох преди 2-3 часа, но оттогава си се върти около входа, няма го импулса.
Ще оставя отворено за през азиатската сесия
проди ,успех аз вече си почивам тук
миналата седмица се поизмъчих и сега оставям на теб![]()
Аз пък току що скъсих за 122 /121,50; да видим .... само със скъсяването ли ще си остана или и малко + или - ще има?
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
а защо срещу тренда, пък и до последния връх има още малко да се качва.
Какви са ти мотивите
точно от този въпрос се страхувах..- по принцип имам възглед, че $ е време да се скъсява по-дългосрочно (може и леко да избързвам де); на една от дневните съпротиви е, силно ниво (може да се пробва с близък стоп); забрави да тества WMA190 (синята) или поне средата на дневния канал; като цяло е на силна съпротива по най-големите фреймове, а днес няма добри данни за $ (една лоша има) и едва ли ще се изстрелва повече по никое време - време е за корекция поне - ей такива елементарни неща на по-големите фреймове.
![]()
Последна редакция от Eli2356 : 16-11-2015 на 20:35
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz