Да , бързо са намерили хитър начин за усвояване и са влезнали в употреба , дори и да не е за когото са били предназначени
Да , бързо са намерили хитър начин за усвояване и са влезнали в употреба , дори и да не е за когото са били предназначени
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Въобще има ли хора , които разчитат на бюрата по труда...И те тия бюра какво? Намират им работа ли?
В чистотата...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Таксите и удръжките
формират 81,3% от приходите на пенсионните фондове
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Е кво са - поне кафето, ракията и мезето са им били безплатни цели 3 месеца.Разказваха ми познати , записали се в Бюрото по труда ,за да кандидатстват за определено място по европейска програма.Включвала 1во обучение 3 месеца , по време на което получаваш по 10 лв6 човека избрали за обучение и последваща 1 годишна заетост , минали 3те месеца и никой не одобрили
![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Хубави цифри и проценти има в статията на инвеститорно как да им вярвам
![]()
Ми аз имам 2 познати, които започнаха добри работи чрез бюрото по труда - едната с висше, другата със средно. Те се бяха записали да взимат обезщетение за прекратяване на трудовите им договори, нали 9 месеца плащат към 80 % от заплатата, която си взимал, докато си работил... и междувременно ти търсят подходяща работа, ако има сред свобоните места, които обявяват работодатели при тях. На едната й се обадиха по едно време, че имало свободно място за помощник-нотариус и то точно при бивш неин работодател. И пак почна работа при него, и то доста време изкара и накрая напусна по нейно желание, понеже си намери работа в банка.
Другата я извикаха за администраторка в хотел на морето, тя като такава вече имаше стаж. И тя мисли, мисли, пък прие. И работи летния сезон на морето.
Обявяват и много места за работа в чужбина. Много познавам, които чрез бюрото по труда отидоха да работят към Макдоналдс в Германия примерно, още преди години... че не се и върнаха.
Последна редакция от Eli2356 : 17-11-2015 на 23:18
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Значи са имали късмет , аз след като завърших висшето си образование , записах се в Бюрото по труда , едното от изискванията за работа , която исках да кандидатствам беше да съм записана.Отидох , те се опитаха да ме убедят ,че такова работно място няма и след това въпреки че съм завършила в съвсем различна сфера , ми предложиха курс да маникюрист![]()
ха ха... е това твойто вече не знам как да го коментирам.Значи са имали късмет , аз след като завърших висшето си образование , записах се в Бюрото по труда , едното от изискванията за работа , която исках да кандидатствам беше да съм записана.Отидох , те се опитаха да ме убедят ,че такова работно място няма и след това въпреки че съм завършила в съвсем различна сфера , ми предложиха курс да маникюристи какво стана накрая, изровиха ли съществуващото несъществуващо според тях работно място?
гледат да си оползотворяват явно курсовете за обучение, за които някой на някой отпуска пари.
голяма лапачка са тези курсове за обучение
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Иииии....че,ми стана любопитно...Значи са имали късмет , аз след като завърших висшето си образование , записах се в Бюрото по труда , едното от изискванията за работа , която исках да кандидатствам беше да съм записана.Отидох , те се опитаха да ме убедят ,че такова работно място няма и след това въпреки че съм завършила в съвсем различна сфера , ми предложиха курс да маникюрист
Сега си маникюристка с висше,разцъкваща форекс...така ли????![]()