"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
А в същото време миинистърката не разбира защо я питат за оставка![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да напускат де,какво пречи тия рапорти да бъдат уважени или си мислят, че като са много ще клекнат, някакви спомени имам да съм чела че трябвало 10 процента съкращение да се направи, та може средно и да го докарат с тия напускания, но силно се съмнявам да са ги дали
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз що ми се стори, че четох някъде, че Горанов клекнал и се отказал да им намаля 20-те заплати..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Да но тези 170 човека имат опит!
Те зная кой дилар на кого дрогата продава а тези 17 000 може след подаване на сигнал веднага да заловят дилара който продава дрогата от правилния човек и тогава какво правим![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не съм чела днес, ама да се каже че имаме прилична полиция да стачкуват за заплати, а с много от тях или без тях все тая
е той този опит се придобива лесно.. не са нужни особени умения за него.. новите бързо ще влязат в час..
http://society.actualno.com/Objaviha...ws_505457.html Обявиха "смъртта" на МВР
А както афера отбелязва , как така точно ден след изборите или имаше сделка и ги прецакаха
![]()
тази година вече имаше една сделка с тях и за това се отказаха да протестират пролетта.. сега явно ще има и втора сделка.. изобщо само някой да се оплаче нещо, и Боко веднага налива пари... от заеми..