на 5 минутката 1-2-3 фигура ли ще играеш или имаш някаква друга стратегия?
на 5 минутката 1-2-3 фигура ли ще играеш или имаш някаква друга стратегия?
Trust Me, I'm an "Engineer"
твоя воля щом си видял тая фигура и влизаш на малък фрейм дано таргета ти е приличен,не знам какво целиш
Туканка днес никой ли не го е търгувал да сподели мнение , виждане за посоката?
Аз имам къса като за спорта, но както си и предполагах не можа да излезе нито на много плюс, нито на много минус... а и аз бях твърде заета с други неща, че да се занимавам с нея... Засега ще я държа, пък да видим... Олиото е близо до предполагаемото дъно за месеца, та има известна надежда за нея - то се видя вече, че стана дългосрочна. Повече надежда ми вдъхват късите ми на паунд/канадец обаче - макар че и там го е обзело един рейндж...
Виждане за нещо по-различно от рейндж засега нямам. Т.е. докъм 1,4040 и оттам надолу.
Последна редакция от Eli2356 : 11-02-2016 на 21:24
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
дневните свещи са бая големи тук, обаче са подредени в идеален правоъгълникпаунд/канадец обаче - макар че и там го е обзело един рейндж...
дали ще има фашив пробив или не обаче
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, точно сега като реших да вляза дългосрочни къси, то се подреди в правоъгълник... но нищо, поне разни скалпчета се получават засега и оставям по някоя къса, ако рече да потръгне най-после... хубавото е че като потръгне веднъж, прави големи движения.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Ама хубаво му махнаха синджира![]()
![]()
Без обяснение за момента
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Заради петрола не закъсня и канадчето, нищо чудно още да пада![]()
даммм да видим до къде и колко ще падне , и дали ще има пробив на 1,3650