Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
не пипам, влязох на един пробив , техническия даде ясен сигнал, да ама ми изби и стопа и си седнах на пръстите
Trust Me, I'm an "Engineer"
Spekulanta (17-01-2016)
А язе какви шашкънии правих, за да минимизирам загубите от късите![]()
То добре, че всяка втора дневна свещ я пълнеха по два пъти
Не че излезнах на + де... Ама поне поносимо!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
а бе вкарах и дълги насрещни ама то луда работа , непредвидима е тази двойка
Emil Enchev (17-01-2016)
Късо и ме отнесе :-) пуснах насрещна дълга за да не ми види сметката
При по- ясен сигнал , по стратегия която сме пробвали....та поне да излезем леееко на загуба.
Седиш, гледаш и се радваш, че сметката не е фалирала на първо време. За по-натам: квот бъдещето покаже - кат се успокои пазара и психиката. По принцип не са желателни такива схеми, но канадеца прави наистина рекордни изпълнения напоследък в унисон с петрола и много лесно може да загазиш, ако се излъжеш да пробваш против тренда... И мен колко стопове ми отнесе... То е ясно че ще има яко връщане в един момент, но вече даже не смея да гадая кога ще е - явно като петрола стигне някакво дъно най-после - най-вероятно към 25 на WTI (понеже не следя Брент)
... А кат си помисля че преди 2-3 години го предвиждах тоя възход и излязох много бързо от уж дългосорочните дълги - капитала ми беше зает с други глупости... Почвам да си мисля напоследък, че в една сметка не е добре да се набъркват много инструменти и да се разпеторява вниманието!
Последна редакция от Eli2356 : 17-01-2016 на 17:25
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Spekulanta (17-01-2016), heptenzelen (17-01-2016)