Не нещо драматично , мъничко .....
тъкмо да даде възможност за вход за дългите ви
Не нещо драматично , мъничко .....
тъкмо да даде възможност за вход за дългите ви
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
нес даже четох и прогноза от 10 долара на барел
аре 1,72 да дебнем туканка
Trust Me, I'm an "Engineer"
и днес канадеца е номер едно
още държа дългите от вчера
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Spekulanta (12-01-2016)
ами сега е ред на късичката идея
и веднага съм на една късичка сега ще потърся къде е титаник![]()
Spekulanta (12-01-2016)
уф това чудо няма ли поне за малко да се спре и да върне надолу поне до 1,3690 преди следващата засилка нагоре
много по малко връща и после си прави новия връх, не ми дава никакъв шанс, че по по моята система трябваше да падне поне още малко за да му скоча, но се дввижи като петрола
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
за вас незнам но аз ще търся титаник
а защо не и сърцето на океана![]()
вкарах късо от 1,4310 стопа ... дано не ми избие стопа и да успея да го сложа на плюс