ми те новините предварително изконсумирани и калкулирани в движението, какво по-различно очаквате?
ми те новините предварително изконсумирани и калкулирани в движението, какво по-различно очаквате?
Trust Me, I'm an "Engineer"
ако не им се бяха увеличили работните места и газа не беше поскъпнал сега щяхме да сме на 1,42 сигурно.
аз вече взех решение: ще държа едни късаци тук - след половин година като ги проверя все ще се е взел лимита. сега се държи като муха без глава така или иначе и направо няма смисъл да се гледа и търгува.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Bibco (09-01-2016)
а бе къси къси ама то има да ходи нагоре надолу докато си фане правилната посока
това е лошото. но ластика много се разтегна и все някоя стабилна (поне) корекция надолу ще има. засега е само лазене по нервите и освен за няколко пипа не става за друго. а аз съм с нагласата за нещо повече... над 1,44 обаче не ми се вярва да се пъне... понеже има вероятност за 30 или 26 за петрола, а те отдавна си вървят ръка за ръка.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
heptenzelen (08-01-2016), Bibco (09-01-2016)
неще да прави корекции дълбоки канадеца, особено на 4 часа е кажи речи само нагоре и леко странично на корекциите
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ми хубаво - нека се попъне още малко. Аз имам търпение. Но няма да му се размине падението.
ps: Арабите все някога ще се усетят как ги/се цакат с топла бира.![]()
ще го чакам и аз и ще си седя на ръцете докато се случисамо да видим какво ще измислят с петрола че може и да поскъпне сега покрай арабите и Иран
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аз оставям една къса - не много голяма и аз си сядам на ръцете, че днес сдадох няколко тлъсти стопа, които можеше и да не ги сдавам. И само да смее да стигне 1,4190 или 1,44 - така ще му се намеся, че ще ме запомни.особено при второто.
Защо - кво им е на арабите и Иран - та точно заради Иран сега продължава да пада - понеже заявиха на последната среща на ОПЕК, че нямало да си ограничават износа - да наваксат колкото могат за санкциите последните години. То с тия ниски цени ще наваксат, ама през крив макарон...
ps Maй има само едно решение - на Саудитска арабия изненадващо да й свърши петрола.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 08-01-2016 на 23:52
heptenzelen (08-01-2016)
няма спиране и това е, снощи аха викам обърна,спря се и пак запраши нагоре, към ново връхче на дневна
е...такова животно нема
Мисля си по сериозни доказателства трябва да се търсят за обръщане на тренда,всеки му се ще да го хване от върха и да пердаши надолу,но много стопове отиват така.