И аз така го мислих че се беша много засилило а е обърнало не на 1 пип а на 0.01. На 30 мин го гледам че тества и ако следващия бар пробие добре ако не го махам че ще стане късно за нови поръчки
И аз така го мислих че се беша много засилило а е обърнало не на 1 пип а на 0.01. На 30 мин го гледам че тества и ако следващия бар пробие добре ако не го махам че ще стане късно за нови поръчки
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
значи другата седмица си " айляк ",. . .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аа сряда съм на линия вечерта.
Компа е с мен, но мобилния нет малко си ***** мамата но ако падне нещо изгодно ще гледам да вляза
Нещата нещо се поуспаха на повечето фронтове
nikolay_diankov_1982 (01-04-2016)
Това е повече от несериозно да поскъпва канадския долар, след като цял ден се продава петрола. Уж корелация, уж работи, ама накрая се вижда истината. В доста случаи се е случвало и разлики между дакса и еврото също.
добре е , че не направих нов опит за дълги на петрола. .
----------
хайде , приятна почивка от мен . .. ..![]()
----------
хайде , приятна почивка от мен . .. ..![]()
----------
и аз излизам , ще влезна само към 23.50 часа да пусна няколко позиции. .
Как са казва този индикатор?
въпрррррррррррррррррррррр ос
как сте бре канадци
аз снощи пуснах една късичка преди да затвори пазарот![]()
petar80 (03-04-2016)