до обяд ще стоя, след това ще трябва няма как, то след седмица на доста по-студено отивам, това ще ми се стори топло направо
https://www.youtube.com/watch?v=Z4XIj9-SvRA
Реда вземи си хвани добитъка![]()
до обяд ще стоя, след това ще трябва няма как, то след седмица на доста по-студено отивам, това ще ми се стори топло направо
https://www.youtube.com/watch?v=Z4XIj9-SvRA
Реда вземи си хвани добитъка![]()
Последна редакция от disel84 : 31-10-2015 на 10:48
Показваше ама на малките фреймове, където е нормално да ходи нагоре- надоло ,но балончеата ви са доста по надоло от това ходене и не са за мъничък тайм фрейм.
И не ми плюй индикатора ,защото последната му картинка ,която те шокира е от Н4 което е голямо тайм- фрейм, като за малки балончета
----------
Къф маркетинг кви 5 лефа бре
Ако остане тука на Вас маркетинг да правя ,дето нямате 5 лф да са обръснете и на полвин стинка стреляте от гюме, бе изобщо.....Намерил съм черква че да се прекръстя
Никакъв маркетинг не права просто си бъбря за разтуха тука и ви се чудя на акъла че от бонуси пари чакате
И да добавя не ми пука изобщо кое на къде щяло да ходи днеска или утре за разлика от Вас не се вълнувам и не треперя над монитора и не гадая кво рекъл този или онзи,защото вместо мен си го прави мащината
А тя го прави статистически и хич не и пука кой какво рекъл и казал ,и що го бил казал ,ама важното че го казал
)
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Евалата , пич !! Е тва е ! Ти си си надул гайдата........ сега само си местиш пръстите (по дудучето)...........Показваше ама на малките фреймове, където е нормално да ходи нагоре- надоло ,но балончеата ви са доста по надоло от това ходене и не са за мъничък тайм фрейм.
И не ми плюй индикатора ,защото последната му картинка ,която те шокира е от Н4 което е голямо тайм- фрейм, като за малки балончета
----------
Къф маркетинг кви 5 лефа бре
Ако остане тука на Вас маркетинг да правя ,дето нямате 5 лф да са обръснете и на полвин стинка стреляте от гюме, бе изобщо.....Намерил съм черква че да се прекръстя
Никакъв маркетинг не права просто си бъбря за разтуха тука и ви се чудя на акъла че от бонуси пари чакате
И да добавя не ми пука изобщо кое на къде щяло да ходи днеска или утре за разлика от Вас не се вълнувам и не треперя над монитора и не гадая кво рекъл този или онзи,защото вместо мен си го прави мащината
А тя го прави статистически и хич не и пука кой какво рекъл и казал ,и що го бил казал ,ама важното че го казал
)
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
А Добра ви вечер бря ....
И Наздраве .....
Неска Ич не е мръднал курса, ем че Дизела го сЪка за Нагорето![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ще мръдне ,
но в понеделник.....
Добра вечер
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Дизела има да избива цяло движение.................ма то не значи,че ако и в събота има търговия ще избие загубата де............
![]()
що да няма търговия? бития койн, биткойна де може да се трейдва, вече е въпрос дали искаш или не
Trust Me, I'm an "Engineer"
То това още ли съществува ? И търгуват ли го....?
Отмина и това чудо за три дни.
бе не е отминало,даже някъде сложиха и банкомати с биткойни..............