е, то Лафка е негова, нали там основно се разпространяват тия билети, аз доколкото знам и лотарията е негова след приватизацията, на маминка по-точно (както обикновено), че тя някакъв фактор из тотото беше... Ето Новак да се изкаже, че аз съм само 99% убедена.
Новак, защо са им наистина толкова лични данни само за една регистрация в сайт ?
----------
отдавна не слушам балкански чалги, хеле пък сръбски... особено откак веднъж един "културен" сърбин 3 дни ме увещава да изляза с него на вечеря и накрая като отидох от немай къде след вечерята ми подари шамар, че не съм била съгласна да го придружа и след вечерята, бил похарчил цели 20$, "такъв бил обичаят при тях". ХЕПТЕН ги недолюбвам оттогава, знаех си че са боклуци, но чак пък толкоз...![]()
ами говорихме си 1 час - най-вече понеже трябваше да му повтарям всяко изречение по 2 пъти, докато ми схване мисълта космополита, дето бил живял в сума ти англоезични страни. дано не е като на майка ми едни разговори "с Ники Кънчев" от ония gsm лотариите преди няколко г. на Божков, дето си мислеше че той й се обажда, а накрая се оказа, че тя трябвало да плаща сметката.![]()