най-накрая поне разбрахме,че е така ...а не с манипулираните репортажчета...жени жени деца и как плачат .....
най-накрая поне разбрахме,че е така ...а не с манипулираните репортажчета...жени жени деца и как плачат .....
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
То ясно че ни манипулираха и будиха съчувствие...ама с такъв % мъжко към нашите жени ще скочат хах
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да, това второто наистина ще се окаже много мащабно и неподозирано от заспалите "хуманни" европейци разгръщане на "свещената" им война. приемат кьораво, куцо и сакато наред и изобщо не се знае кой кой е и дали е той... даже още на границата да им проверяват документите, колко ли е лесно да си напечатат едно ID , та то няма никаква система за контрол като гледамот исила бая има дето идват насам - имаше едни поредици снимки ги дават у едната колонка у Сирия и Ирак с калашниците, у другата - бежанци
петдесетина хайванина имаше описани
ако само бягат от правосъдие - иди дойди, ако ги гласят за някакъв вид военни действия из Европата е лошо обаче
нищо чудно някои по-комерсиални брокери да почнат и наште данни да продават. оня ден ми се обажда един от един брокер, където никога не съм имала регистрация и сам си призна по едно време, че има копие на личната ми карта ?!?!? толкова се учудих, че даже не отреагирах на момента да го питам откъде я има??? .... но определено не е от мен.
----------
ми... от многоженство може да минат на многомъжство, по-добре от нищо. да са си пазили жените.![]()
Последна редакция от Eli2356 : 03-11-2015 на 21:27
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
звездоброец (03-11-2015)
и аз имах подобен случай.. една мацка ми се обажда - така и така, нови промоции имаме.. аз я питам - ама аз имам ли регистрация при вас.. тя - ами да.. ами може ли да ми кажете потребителското име.... тя - ами ъъъъъъъъъъ, момент да се свържа със супервайзора.. той ще ви се обади след малко.. и до там..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Развенчан е митът за защита на личните данни........
не знам, но какво пречи наистина някои от фалшивите брокери, които никнат напоследък за по няколко месеца-година да е просто събирач на лични ID документи. дава бонус 100$, ама първо верификация.... аз като си помисля, че така съм пробвала 2-3 анонимни брокера... или пък някой бивш служител решава да се изрепчи със свой бизнес и копира ИДтата на клиентите... обаче този оня ден беше наистина много подозрителен - бил живял на много места по света, в САЩ, в Лондон, сега уж в РИМ, а английския му като на първолак, две думи на кръст не може да разбере (моя английски е много добър); дали не си беше някакъв арабеск, че единия брокер, където правих верификация наистина си беше с някакво арабско име за контакт и точно така говореше веднъж като ми се обади да ме навива да вкарвам пари ... бог знае коя бежанка ще се измъдри под мое име някой ден ?и аз имах подобен случай.. една мацка ми се обажда - така и така, нови промоции имаме.. аз я питам - ама аз имам ли регистрация при вас.. тя - ами да.. ами може ли да ми кажете потребителското име.... тя - ами ъъъъъъъъъъ, момент да се свържа със супервайзора.. той ще ви се обади след малко.. и до там..
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
И не само те попълни талон за участие в томбола регистрирай номера и провери дали печени. .. пинизи да искаш
Е понякога се подлъгваме по анонимните ,а те като гъби никнат и ето после имат най-малкото копие от личните ни данни и то за 100 долара..ама се радвам,че не са ми се обаждали засега...
а някой банки са започнали да снимат личната карта на всяка касова операция която извършваш на място..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
ми да - и тия наште нахалници на Делянчо Пеевски с лотарията на www.7777.bg искат задължително да си пишеш ЕГНто като си регистрираш профил там? За чих им е? Като платят печалба на някой нека му искат и лична карта, ако искат (за данъчни цели), но ей така без нищо защо искат лични данни? - за регистрация на непечеливш билет, който не се знае ще спечели ли някога от т.нар. втори шанс.