Най-после долара удари, време му беше просто. Сигурно около 1.100 ще се задържи.
Най-после долара удари, време му беше просто. Сигурно около 1.100 ще се задържи.
евро паунд се е изсипало яко за последните 2 часа, уж го направило е средното дневно движение в две свещи.
А кабела е пресякъл тренд линията на дневна графика
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Хубава двойка за търгуване е, а и повече пари дава на пипс![]()
бавничко се движи но днес и да съм бил пред компа, да не съм влязъл поне според системата ми
обаче по скъпия пипс компенсира малкото средно дневно движение
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ето, че направи 40 пипса и за мецаните, но жалкото е, че върна толкова много.
мда аз заради това връщане спрях да го гледам, че стана много дълбоко почти на 100 процента ми отиде сетъпа за вход![]()
Еврото би трябвало да остане под натиск и следващите дни, така че всяко покачване си е оферта за къси.
Spekulanta (30-10-2015)
Добра да е Петре .................
Аз пък резнах кабела . па да видим !!!