1,07..........1,0460,,,,,,,,,,1,0170........бря яяя това много сополе ще е ако рекат да ги потвърждават........
----------
ЦЪРВУЛ.............с писалка си.........ма не в ръката..........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
L1914 (28-10-2015)
Е що да не. Днес ФЕД вдигна лихвата, нищо, че форумните факири още не го осъзнават. Досега беше 0 до 0.25% за фондове и първични банки и даваха на 0.05% обикновено. Сега е 0.25% твърдо.
Декември атакуваме 0.5% лихва.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
REDA (28-10-2015)
Абсе обади това триангулирано към даксито кви цели дава.....ке помпат ли там новогодишно нови исторически......
----------
значи е време да дигнеш левел.... да си оближеш дупарата.....и да попишеш за вкуса......от тоа компутар забравих вече да пиша и да чета само лая![]()
<< ordo ab chao >>
REDA (28-10-2015)
Мани Кучик, тука се осрах тотално.
На всички клиенти писах да влизат около дъното, дори тука писах нивата за дълго и аз не влезнах. Имах някакви лични дертове, постъпих непрофесионално и изтървах 2 годишен профит.
Целта е атака на върха , може би с малък връх, може би не. После вече 3 годишен цикъл на спад на лихвите. Но тука много зависи от новите вливания на ецб, че яко разчупиха модела последните седмици.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
БаТки, тая май я забравихте. А честито!
https://www.youtube.com/watch?v=kbje6cyAzqY
Днес четох някакъв шушляк от HSBC и една невеста от някви други чуждоземни как се пенявиха, че потенциала на долара е изчерпан и дългосрочните къси били затворени и еврака го чакали нови висоти след Йелън и лихвите щели да се отложат. Тая вечер явно банкета им ще мине с Искра, курви от Максуда и Бобан Маркович.
Пред цялата аудитория искам да изкажа особени благодарности на РЕД-а за заслугите му към културното ми музикално обезпечение и развитие, запознавайки ме с творчеството на Die Krupps![]()
ДИСЦИПЛИНА - щото г*з глава затрива!!! В г*з насила може да вкараш, но в главата не!!!
"Може да решава тоя, който има пари, бе! Щом немаш пари, какво ще решиш ти, бе? Ти немаш право да решаваш!" - Тато
"Интелигентният инвеститор е реалист, който купува от песимистите и продава на оптимистите." - Бенджамин Греъм
“Големите умове обсъждат идеите, средните - събитията, а дребните - хората.” - Елинор Рузвелт
"Вие като сте толкова умни, защо аз съм толкова богат?" - Уорън Бъфет
"Пазете си капитала, защото без капитал на борсата е като без к*р и капитал в бардак!" - Доктор-Ът
"Докато маржин кольо е далеч всичко е под контрол!" - Дизела
2014 "-18.4%"; 2015 "-1,4%"; 2016 "-48,6%"; Келепир 2017 "+9,9%"
REDA (28-10-2015)
може ама ако бях куче като тебе пък аз не съм
Бе много си нервно станало нещо напоследък от какво се страхуваш
Не се плаши бре няма да ва огрее с Абсата тая дето си я мислите![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
REDA (28-10-2015)
аз съм си аз.......ма ти какво си като не си куче пък лаеш.....оттърван от специализирано заведение........![]()
<< ordo ab chao >>
REDA (28-10-2015)
БЛАГОДАРНОСТИ !!!
РЕДА БЛАЖИ и чака финалното за деня 1,08975 !!!
ПЕСНОВКА:
https://www.youtube.com/watch?v=DCtDAAPO-j4
ОХИ ДОЛАРЕ ОХИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ ИИИИИИ !!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
D-12 (28-10-2015)