REDA
от петък взех късо да влизам и късите спряха от тогава, акулите не смеят да продадат от мен
как спирам курсо само, като чуят, че влизам късо и бягат всички от долара![]()
REDA
от петък взех късо да влизам и късите спряха от тогава, акулите не смеят да продадат от мен
как спирам курсо само, като чуят, че влизам късо и бягат всички от долара![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
И аз монтирах нулевия стоп на прецизните къси от 1.1083. Сега ще се отдам на наблюдение.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
аз стопа не барам докато не изпълни лимита, давам 40 за 40 пипа
никакви плюсови стопове, твърдо играя с акулите или или![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Петрола и златцето хукнаха доста нагоре ,
стават някакви шмекерии .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
D-12 (28-10-2015)
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
гледам в маркетлоча пуснали, че ще вдигат лихвите днес
нека нека до лимита да пускат слухове![]()
D-12 (28-10-2015)
майтап майтап, верно да вземе да вдигнат лихвите , как ли ще реагира пазара
ще има ли паника
давай доларе
един шиш под 1.08 дали ще видим при вдигане на лихвите, от един път 300-400 пипа надолу
.................................................. ........................................
интересно гледа курса нагоре, кое ли ниво са се харесали 1.13![]()
Последна редакция от disel84 : 28-10-2015 на 17:17
D-12 (28-10-2015)
нищо притеснително няма ....прави си бичи флаг................
----------
айде една хубава песньовка.................
https://www.youtube.com/watch?v=x8Mf1GhyS5A